• Lock On Tire Air Chuck

    Kunci On Tire Air Chuck

    Bagean # AC2073

    ● Revers sudut dual sirah kunci-on air Chuck mathuk standar automotive wheel karo Schrader klep lan bisa Applied kanggo isi macem-macem ban, kalebu mobil, van, bus, Pick-up, traktor, truk lan kendaraan abot.

    ● The angled push-narik Chuck wis 2 TCTerms sambungan: sirah sakcara khusus dirancang kanggo klep rodha njero / siji sing gagang metu, lan 30 derajat sirah mbalikke kanggo rodha njaba kang tutup gagang ing njero.Dadi bisa ngakses klep sing angel digayuh.

    ● Chuck udara angled duwe pilihan saka jinis aliran tertutup utawa mbukak.Jinis sing ditutup dibangun nganggo tutup tutup sing dipasang kanggo nahan hawa bali nganti ditekan ing batang katup.Iki kudu digunakake karo kompresor udara utawa sistem pasokan udara tanpa katup ing antarane sumber udara lan chuck ban.Nalika digunakake minangka tip inflating kanggo inflator ban utawa gauge ban, iku kudu aliran mbukak jinis air chuck supaya inflator utawa gauge ora bakal rusak.

    ● Kepala dual digawe saka wesi seng, lan tutup baja karo Chrome dilapisi kang menehi resistance karat luwih.

    ● Batang dawa 6 inch / 150mm lan awak chuck sirah dual dilapisi poliuretan supaya ora karat lan mbantu sampeyan nggayuh roda njero nalika njaga tangan sampeyan resik.

    ● Tekanan maksimal 150 pon saben inchi persegi

    ● Fitur inlet 1/4 "NPT wadon Utas karo 5/8" utawa 16mm terminal hexagon, kompatibel karo sembarang sumber online karo adaptor thread lanang relatif.

    ● Loro-lorone sirah lurus lan sirah mbalikke sudut bisa ngunci benang katup ban.

  • Ball Foot Chuck

    Ball Foot Chuck

    Bagean # AC2098

    ● Ball mlaku Chuck dirancang kanggo Gunung langsung menyang Schrader tutup gagang, kayata tutup ban, tank online.

    ● Werni sikil Chuck dibangun karo dibangun ing tutup mati-mati kanggo mungkasi aliran udara nalika Chuck ora dienggo, lan online mili mung nalika unit melu gagang tutup.

    ● Barb hose cocok kanggo 1/4″ selang diametere jero.

    ● Ball foot Chuck fitur Seng alloy awak karo Chrome dilapisi, kang menehi luwih kuat, resistance karat lan nyandhang resistance.Tutup lan tutup kuningan ndadekake luwih awet sanajan ana kelembapan ing udara sing dikompress.

    ● Tekanan udara maksimal 150 pon per inci persegi utawa 10 Bar.

    ● Tipe mbukak kanggo inflator gauge uga kasedhiya.Tipe cedhak mung kanggo saluran udara.

    ● Jumlah pesenan minimal: 2.000pcs.

  • Dual Head Tire Chuck

    Chuck Ban Kepala Ganda

    Bagean # AC2097

    ● Dual sirah ban Chuck digawe saka wesi seng lan kuningan.Lan sirah dual push-narik dirancang khusus kanggo katup hard-to-touch nalika katup madhep mlebu.

    ● Iki chuck ban sirah dual kasedhiya kanggo loro aliran ditutup lan mbukak aliran.Jinis ditutup dirancang karo dibangun ing tutup mati-mati kanggo garis online, kang bakal mateni aliran online lan aliran online mung Chuck melu batang tutup ban.Tipe aliran mbukak dirancang kanggo gauge inflator ban utawa pompa udara.

    ● The dual sirah ban Chuck fitur 1/4″ wadon NPT utawa BSP inlet karo 5/8″ / 16mm konektor hex, kompatibel karo paling selang online, ban inflator lan aksesoris kompresor udara.

    ● 6 "/ 150mm batang dawa karo Chrome-dilapisi, kang teyeng free lan ngijini sampeyan kanggo tekan gembong utama tanpa reged tangan.

    ● Tekanan maksimal 150 pon saben inchi persegi

    ● Digunakna kanggo tutup Schrader mobil, truk, bis, traktor lan kendaraan gedhe dll.

    ● Jumlah pesenan minimal: 2.000pcs.

  • Dual Head Straight Foot Air Chuck

    Dual Kepala Lurus Kaki Air Chuck

    Bagean # AC2096

    ● sirah Dual digawe saka wesi seng, lan sirah sakcara push-narik online Chuck dirancang khusus kanggo utama / gembong siji utawa hard-kanggo-tutul klep, lan 30 ° sirah mbalikke kanggo gembong njaba.

    ● Iki dual sirah sakcara mlaku online Chuck kasedhiya kanggo loro aliran ditutup lan mbukak aliran.Jinis sing ditutup dirancang kanthi tutup tutup sing dipasang kanggo saluran udara.Udhara mung liwat nalika chuck udara disambungake karo batang katup ban.Tipe aliran mbukak dirancang kanggo gauge inflator ban utawa pompa udara.

    ● The dual head straight foot air chuck fitur 1/4″ wadon NPT utawa BSP inlet karo 5/8″ / 16mm konektor hex, kompatibel karo paling selang online, ban inflator lan aksesoris kompresor online.

    ● Loro-lorone ujung dual head straight foot air chuck lock menyang benang katup ban.

    ● 6 "/ 150mm batang dawa karo Chrome-dilapisi, kang teyeng free lan ngijini sampeyan kanggo tekan gembong utama tanpa reged tangan.

    ● Tekanan maksimal 150 pon saben inchi persegi.

    ● Applied kanggo mobil, truk, bis, traktor lan kendaraan gedhe etc. (karo katup Schrader)

    ● Jumlah pesenan minimal: 2.000pcs.

  • Clip On Tire Chuck

    Klip Ing Ban Chuck

    Bagean # AC2085

    ● Klip ing ban chuck punika open flow air chuck karo klip
    ● Ngidini chuck kanggo gampang clip ing kanggo Utas tutup kanggo tangan free inflasi ban.
    ● Dirancang nganggo benang nasional Female 1/4 inci, hex 3/4 inci
    ● Klip ing chuck ban kompatibel karo katup schrader, nozzles inflasi paling akeh kendaraan, kayata mobil, bis, trailer, motor lan sepedha, truk, SUV, sepedha listrik, sepedha motor, uga kompatibel karo pengukur tekanan roda lan kompresor
    ● Aliran tertutup uga kasedhiya
    ● Material: klip kita ing ban Chuck utamané digawe saka kuningan kang awet lan kuat, dirancang karo resistance karat apik lan sampeyan bisa nggunakake kanggo dangu
    ● Tekanan udara maksimal yaiku 250 psi

  • Air Hose Chuck, Euro Style

    Air Hose Chuck, Gaya Euro

    Bagean # AC2087

    ● Chuck selang udara dilengkapi barb selang kanggo diameter selang 1/4″.

    ● tekanan udara maksimum saka selang udhara Chuck punika 150 mina saben kothak inch

    ● Loro mbukak aliran lan ditutup / sealing jinis chuck online kasedhiya

    ● Cocog kanggo nggunakake ing inflator gauges utawa online line

    ● Chuck selang udara dirancang lan diprodhuksi kanthi standar sing tepat

    ● Ngidini chuck kanggo gampang clip ing kanggo Utas tutup kanggo tangan free inflasi ban.

    ● Kompatibel karo klep schrader, ing nozzles inflasi paling kendaraan, kayata mobil, bis, Trailer, motor lan mancal, truk, SUV, pit listrik, motorbike, uga kompatibel karo wheel pressure gauge lan kompresor

    ● Material: utamané digawe saka kuningan kang awet lan kuat, dirancang karo resistance karat apik lan sampeyan bisa nggunakake kanggo dangu

  • Clip On Tire Air Chuck

    Clip On Tire Air Chuck

    Bagean # AC2095HB

    ● Klip ing chuck angin ban cocok kanggo selang ID 1/4″

    ● CNC machined selang barb kanggo ukuran akurat dhuwur lan sambungan aman karo paling hoses online

    ● tekanan online maksimum klip ing ban Chuck online punika 150 kilogram saben kothak inch

    ● jinis Ditutup / sealing digunakake ing kompresor online utawa garis online.

    ● Tipe mbukak uga kasedhiya, kanggo inflator gauge

    ● rakit kekuatan abot digawe saka sheet baja kenthel, kang ora deformed utawa bend digunakake saben dina

    ● Ball kaki Chuck ngidini kanggo gampang clip ing kanggo Utas tutup kanggo tangan free inflasi ban.

    ● Material: clip on ban chuck online utamané digawe saka kuningan kang awet lan kuat, dirancang karo resistance karat apik lan sampeyan bisa nggunakake kanggo dangu

  • Ball Foot Air Chuck

    Ball Foot Air Chuck

    Bagean # AC2094

    ● The werni foot air Chuck bisa dipasang langsung menyang selang online

    ● Ball foot air chuck iki wis dibangun ing tutup tutup mati kanggo mungkasi aliran udara nalika chuck ora digunakake

    ● Udhara bakal uwal mung nalika inflasi (ing kontak karo tutup ban)

    ● Cocog kanggo selang ID 1/4″

    ● CNC machined selang barb kanggo ukuran akurat dhuwur lan sambungan aman karo paling hoses online

    ● Tekanan udara maksimal 150 pon saben inchi persegi

    ● The werni mlaku online Chuck uga kasedhiya ing mbukak jinis kanggo inflator gauge

    ● Material: utamané digawe saka kuningan kang awet lan kuat, dirancang karo resistance karat apik lan sampeyan bisa nggunakake kanggo dangu

  • Dual Head Tire Chuck

    Chuck Ban Kepala Ganda

    Bagean # 192071

    • Dual sirah air Chuck jinis aliran mbukak kanggo gauges ban lan inflators
    • Dual sirah air Chuck ndadekake klep ban luwih gampang diakses karo loro kepala kanggo akses luwih gampang.
    • Kanggo dual utama nalika katup madhep mlebu.Apik kanggo nggayuh truk Dually lan sudut tantangan liyane
    • Dual head air chuck dibangun kanthi sirah kuningan padhet, dibangun kanggo tahan garasi omah utawa toko sing paling angel.
    • Rating tekanan maksimum 150 psi
    • Sakabèhé Length: 8 "/ 200mm
    • 1/4″ sambungan NPT wadon

  • Lock On Tyre Chuck

    Kunci Ban Chuck

    Bagean # 192098

    • Kunci ban chuck kanggo aplikasi ngisi udara komersial lan industri umum.
    • Kunci ing chuck ban dianggo kaya coupler cepet;njepret ing sembarang katup ban lan tetep dilebokake nganti dirilis - ora perlu meksa tekanan ing chuck kanggo njaga aliran udara
    • Kunci ban chuck direkayasa kanthi konstruksi kuningan, dibangun kanggo tahan garasi omah utawa toko sing paling angel.
    • Rating tekanan maksimum 300 psi
    • 1/4″ sambungan NPT wadon