• Universal Safety Air Coupler, 7 In 1

    Universal Safety Air Coupler, 7 ing 1

    Bagean # 181107

    ● Fitur coupler udara safety universal kanggo ngeculake udara sing dikompress sadurunge decoupling.

    ● Ngidini sawetara puting seri kanggo kawin karo siji coupler.

    ● Lengan safety kanggo nyegah pedhot lan ciloko sing ora disengaja.

    ● 7 ing 1 fitur universal ngilangake ora nyaman saka interchanges cocog dening ngadopsi pitu paling umum 1/4 "ukuran awak plug online.

    ● Desain knalpot safety bleeds mati meksa baris mudhun sadurunge medhot konektor, nyegah selang whipping.

    ● Kompatibel karo 7 jinis utama puting susu: Industri (Milton), Otomotif (Tru-Flate), ARO, Lincoln, aliran dhuwur (jinis Jerman), jinis UK (Cejn 295, Rectus 19) lan jinis Italia.

    ● The coupler universal dibangun saka baja lan aluminium alloy.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa.Aluminium alloy menehi resistance karat dhuwur.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan nyelehake garis udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 120 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -20°~ +100°C / -4°~ +212°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Industrial Style Air Coupler Plug

    Gaya Industri Air Coupler Plug

    ● Gaya industriAir Coupler Plugdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● fittings kita bisa diijolke karo couplers padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Puting udara iki cocog karo Mil spec MIL-C-4109F lan ISO6150-B.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, garis udara dll.

    ● Ukuran awak kalebu 1/4, 3/8 & 1/2.

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja kitaAir Coupler Plugnganti 120 ℃ utawa 250 ℉

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Industrial Style Air Couplers

    Coupler Udara Gaya Industri

    ● Iki gaya industriCepet Nyambung Air Couplingsdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● 6 bantalan werni menehi genggeman luwih nalika nyambungake lan njaga lengen klambi ngalangi pedhot sengaja.

    ● Mekanisme katup tubular ningkatake aliran udara sing dhuwur.

    ● Fitting kita bisa diijolke karo plug padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Penghubung udara iki cocog karo spek Mil MIL-C-4109F lan ISO6150-B.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, garis udara dll.

    ● Ukuran awak kalebu 1/4, 3/8 & 1/2.

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI.

    ● Maks.suhu kerja kitaCepet Nyambung Air Couplingsnganti 120 ℃ utawa 250 ℉.

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Tru-Flate Style / Automotive Air Coupler Plug

    Tru-Flate Style / Automotive Air Coupler Plug

    ● Gaya Tru-FlateAir Coupler Plug, sing umum diarani minangka interchange otomotif, digawe saka kuningan padhet kanggo daya tahan sing luwih apik.

    ● fittings kita bisa diijolke karo couplers padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, banyu, pelumas, cat lsp.

    ● Ukuran awak kalebu 1/4 lan 3/8

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja kitaAir Coupler Plugnganti 120 ℃ utawa 250 ℉

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Tru-Flate Style / Automotive Air Coupler

    Tru-Flate Gaya / Automotive Air Coupler

    ● The Tru-Flate gaya utawaAutomotive Air Couplerdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● 6 bantalan werni menehi genggeman luwih nalika nyambungake lan njaga lengen klambi ngalangi pedhot sengaja.

    ● Mekanisme katup tubular ningkatake aliran udara sing dhuwur.

    ● fittings kita bisa diijolke karo couplers padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, banyu, pelumas, cat lsp.

    ● Ukuran awak kalebu 1/4 & 3/8.

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja kitaAutomotive Air Couplernganti 120 ℃ utawa 250 ℉

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • ARO Style Air Coupler Plug

    ARO Gaya Air Coupler Plug

    ● Gaya ARO utawa AAir Coupler Plugdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● fittings kita bisa diijolke karo couplers padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, banyu, pelumas, cat lsp.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● ARO kitaAir Coupler Pluguga kasedhiya ing baja materi karo seng dilapisi kang fitur resistance karat dhuwur lan umur layanan dawa.

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • ARO Style Air Coupler

    ARO Gaya Air Coupler

    ● IngARO Coupler or Gaya Couplerdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● bantalan werni menehi genggeman luwih apik nalika nyambungake lan njaga lengen klambi ngalangi pedhot sengaja.

    ● Mekanisme katup tubular ningkatake aliran udara sing dhuwur.

    ● fittings kita bisa diijolke karo couplers padha diprodhuksi kanggo standar padha.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik, banyu, pelumas, cat lsp.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● KitaARO Couplering baja materi uga kasedhiya ing panyuwunan.Baja A Gaya Coupler karo seng dilapisi fitur tahan karat dhuwur lan umur layanan dawa.

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Lincoln Style Air Coupler Plug

    Colokan Coupler Udara Gaya Lincoln

    ● The Lincoln utawa L gaya irung dawa interchangeAir Coupler Plugdigawe saka baja harden.

    ● fitting online gaya Lincoln sing mburi lanang saka set kopling, uga disebut coupling online cepet-nyambung utawa penthil.Padha dilebokake ing badan coupler udara Lincoln (ujung wadon) kanggo nyambungake alat pneumatik.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa, lan Seng-dilapisi Rampung menehi resistance karat dhuwur.

    ● Pas udara gaya Lincoln bisa diganti karo seri batang dawa Lincoln Interchange.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan mung digunakake ing bengkel udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Gaya Lincoln kitaAir Coupler Pluguga kasedhiya ing kuningan materi ing request.

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Lincoln Style Air Coupler

    Coupler Udara Gaya Lincoln

    ● The Lincoln utawa L gaya long nose interchange online coupler digawe saka kuningan ngalangi kanggo kekiatan luwih.

    ● Lincoln Air Coupleriku mburi wadon saka set kopling, uga disebut kopling udara nyambung cepet utawa kopling udara tekan.Padha disambungake karo colokan udara Lincoln (ujung lanang) kanggo nyambungake alat pneumatik.Lincoln Air Couplering materi baja kasedhiya.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa, lan Seng-dilapisi Rampung menehi resistance karat dhuwur.

    ● IngLincoln Air Couplerbisa diganti karo seri batang dawa Lincoln Interchange.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan mung digunakake ing bengkel udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Universal Air Coupler – Industrial, Automotive, ARO

    Universal Air Coupler - Industri, Otomotif, ARO

    ● IngUniversal Air Couplerdigawe saka kuningan padhet kanggo kekiatan luwih.

    ● Iku nampa telung jinis puting susu: Industrial Interchange, Automotive / Tru-Flate gaya lan gaya ARO.

    ● IngUniversal Air Couplerngidini sawetara puting seri kanggo kawin karo siji coupler.

    ● The universal online fitting ing materi baja kasedhiya.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa, lan Seng-dilapisi Rampung menehi resistance karat dhuwur.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan nyelehake garis udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Universal Quick Coupler – Industrial, High Flow / European, ARO

    Universal Quick Coupler - Industrial, High Flow / Eropah, ARO

    ● Aliran dhuwurUniversal Quick Couplerdigawe saka kuningan ngalangi, kang wis kekiatan luwih.

    ● Iku nampa telung jinis puting susu: Industrial Interchange, High Flow / gaya V utawa gaya Eropah lan gaya ARO.

    ● Aliran dhuwurUniversal Quick Couplerngidini sawetara penthil seri kanggo kawin karo siji coupler.

    ● The universal online fitting ing materi baja kasedhiya.Steel punika hard, lan wis resistance karusakan luwih lan sawetara suhu operasi sudhut saka logam alus.Lumahing galvanis nyedhiyakake resistensi karat sing dhuwur.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan nyelehake garis udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • High Flow Style / European Air Coupler Plug

    Gaya Aliran Dhuwur / Plug Coupler Udara Eropa

    ● Aliran dhuwur utawa gaya VAir Coupler Plugwis luwih saka 2 kaping wilayah aliran luwih gedhe saka fittings interchange industri standar.Aliran sing saya tambah nyebabake efisiensi alat sing luwih gedhe lan nyuda biaya udara.Puting susu digawe saka kuningan padhet kanggo daya tahan sing luwih apik, lan bahan baja uga kasedhiya.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa, lan Seng-dilapisi Rampung menehi resistance karat dhuwur.

    ● Fitting selang udara aliran dhuwur yaiku ujung lanang saka set kopling, uga disebut plug utawa penthil kopling kanthi cepet.Padha dilebokake ing awak coupler udara gaya V (ends wadon) kanggo nyambungake alat pneumatik.

    ● Aliran dhuwur utawa gaya VAir Coupler Plugbisa diganti karo gaya Jerman kopling DN7.2 - 7.8, Cejn 320, Legris 25/26, Norgren 234/238, Rectus 25/26, Schrader InterCheck 35.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan mung digunakake ing bengkel udara.

    ● 1/4 & 3/8 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT lan barb selang.

    ● Maks.tekanan udara: 300 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -40°~ +120°C / -40°~ +250°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2