Pistol Grip Ban Inflator karo Gauge

Bagean # 192034

• Inflator ban grip pistol karo gauge fitur pemicu baja karo tutup PVC kanggo slip-resistance
• 86mm(3-3/8") pengukur tekanan (0-7 Bar/100psi) kanthi boot karet tahan kejut sing nglindhungi gauge saka korosi, kejut lan impact
• Pistol grip ban inflator karo gauge dibangun karo dikiataken molded omah Nilon
• Pistol grip ban inflator karo gauge dilengkapi swivel gauges kanggo sembarang maca malaekat, lan bisa warata kanggo panyimpenan
• Tambah safety lan suda kedadean-related ban


Detail Produk

Nomer Part 192034
Unit Pembaca Dial Gauge
Tipe Chuck Klip ing
Maks.Inflasi 100psi / 700 kPa / 7 Bar
Skala psi / kPa / Bar
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 15.7" (400mm)
omah Rekayasa Plastik
Pemicu Dilapisi baja karo PVC grip
Akurasi +/- 2%
ukuran (mm) 274 x 104 x 38
Bobot 0,5 kg
Operasi inflate, deflate, ngukur
Maks.Tekanan Maskapai 200 psi / 1300 kPa / 13 Bar / 14 kgf
Katup Deflasi Combi pemicu
Didukung karo 2 x AAA (kalebu)

Rincian liyane

Pengukur tekanan 86mm(3-3/8") (0-7 Bar/100psi) kanthi boot karet tahan kejut sing nglindhungi gauge saka korosi, kejut lan tabrakan.

Pengukur putar kanggo maca malaikat, lan bisa uga warata kanggo panyimpenan.

 

Pistol ekstra gedhe ing Nilon lan pemicu baja sing dikuatake kanthi tutup PVC, nyedhiyakake operasi sing trep.

Gelung gantung kanggo panyimpenan gampang lan akses ing endi wae ing toko sampeyan.

Tips Inflasi Ban

• Priksa tekanan ban kanthi rutin.Seminggu paling apik, nanging ora kurang saka sapisan sasi lan tansah sadurunge lelungan dawa.
• Gunakake pengukur tekanan kualitas.Dial lan digital gauge luwih akurat lan regane $10 nganti $20.
• Tindakake tekanan inflasi sing disaranake produsen kendaraan lan dudu tekanan sing dibentuk ing tembok samping ban.
• Priksa tekanan sadurunge nyopir nalika ban wis ngaso lan ora panas.
• Waca tekanan tambah (biasane 2 nganti 6 psi luwih dhuwur) iku normal nalika ban panas.
• Yen disaranake dening pabrikan kendaraan, tambahake tekanan ban kanggo narik, nggawa beban abot, utawa lelungan dalan gedhe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita