• Professional Tire Inflator with Gauge

    Inflator Ban Profesional kanthi Gauge

    Bagean # 192031

    • Inflator ban profesional kanthi fitur gauge fungsi 3-in-1: ngembang, kempis lan ngukur tekanan ban
    • 80mm(3-1/8") pengukur tekanan (0-12 Bar/174psi)
    • 500mm (20") selang karet awet
    • Inflator ban profesional kanthi pengukur sing dibangun nganggo unit die-casting aluminium sing ditutupi karo lengen karet kanggo kenyamanan lan daya tahan ekstra
    • Inflator ban profesional kanthi ukuran sing dilengkapi panel dial tampilan sing gedhe lan gampang diwaca.
    • Tambah safety lan suda kedadean-related ban
    • Akurasi: 0-58psi +/- 2psi, ngluwihi EEC/86/217

  • Pistol Grip Tire Inflator with Gauge

    Pistol Grip Ban Inflator karo Gauge

    Bagean # 192034

    • Inflator ban grip pistol karo gauge fitur pemicu baja karo tutup PVC kanggo slip-resistance
    • 86mm(3-3/8") pengukur tekanan (0-7 Bar/100psi) kanthi boot karet tahan kejut sing nglindhungi gauge saka korosi, kejut lan impact
    • Pistol grip ban inflator karo gauge dibangun karo dikiataken molded omah Nilon
    • Pistol grip ban inflator karo gauge dilengkapi swivel gauges kanggo sembarang maca malaekat, lan bisa warata kanggo panyimpenan
    • Tambah safety lan suda kedadean-related ban

  • Dual Foot Inflator Gauge

    Dual Kaki Inflator Gauge

    Bagean # 192116

    • The dual foot inflator gauge fitur handheld lever throttle sing nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo ngembangake utawa ngempis ban.
    • fitting klep Kuningan lan polish Chrome dilapisi baja Rampung teyeng lan karat resistance kanggo keno umur dawa.
    • Dual kaki inflator gauge dibangun karo tugas abot awak aluminium cast kanggo dhowo umure lan kekiatan
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • Loro cartridges katup lan gauge saka dual kaki inflator gauge bisa diganti.

  • Commercial Tire Inflator With Gauge

    Inflator Ban Komersial Kanthi Gauge

    Bagean # 192048

    • Kanthi dilengkapi karo wesi Seng die casting awak w / nggronjal matte ireng bubuk ditutupi Rampung
    • Kasus protèktif liwat dial gauge kanggo pangayoman impact, tahan garage ngarep angel utawa nggunakake toko komersial.
    • Push-to-Inflate pemicu jempol pangisi udhara, lan katup bleeder udhara sing dibangun kanggo ngedhunake ban kanthi cepet.
    • Ukur tliti dhuwur dilengkapi omah logam, dikalibrasi 10 - 220 PSI.
    • 1/4 "inlet NPT, Utas BSP uga kasedhiya
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • 5 kaki selang karet fleksibel karo swivel air chuck konektor

  • Bayonet Inflator Gauge

    Bayonet Inflator Gauge Kab

    Bagean # 192119

    • Heavy tugas bayonet inflator gauge karo kuningan katup mekanisme bakal nyedhiyani taun layanan dipercaya
    • Lengan protèktif liwat tabung nelpon kanggo pangayoman impact, withstands garage ngarep angel utawa nggunakake toko komersial.
    • Bayonet inflator gauge dilengkapi pengukur batang kuningan padat yang dikalibrasi 10 – 120 PSI dengan tambahan 2 PSI
    • Ing bayonet inflator gauge dibangun karo tugas abot awak cast kang dirancang kanggo dhowo umure lan kekiatan
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • Max 300 PSI selang karet hibrida, 1/4 "NPT utawa BSP inlet online

  • Bayonet Tire Inflator

    Inflator Ban Bayonet Kab

    Bagean # 192120

    • Lever tumindak pemicu lan heavy-tugas construction, menehi umur layanan dawa malah karo nggunakake pancet
    • Lengan protèktif liwat tabung nelpon kanggo pangayoman impact, withstands garage ngarep angel utawa nggunakake toko komersial.
    • Lengkap karo bar indikator kuningan kanggo maca gampang
    • Kalebu selang 12 inci kanthi kisaran tekanan sing nawakake 10-120 PSI (tambahan 2 lb)
    • Clip-on air chuck kanggo operasi tangan siji

  • Heavy Duty Tyre Inflator With Gauge

    Inflator Ban Heavy Duty Kanthi Gauge

    Bagean # 192038

    ● Presisi direkayasa kanggo keperluan industri menehi tekanan maskapai maksimal nganti 150 PSI

    ● Linear gauge maca ing PSI karo tambahan 2psi, bisa selaras kanggo Bar, Kpa etc.

    ● Die cast Aluminium awak angel karo tuas operasi baja lan impact nresep bumper

    ● Saben inflator ban tugas abot kanthi gauge wis diuji kinerja lan dikalibrasi kanggo standar akurasi internasional: ANSI B40.1 Grade B (2%) lan EN12645: 2014

    ● Air inlet - 1/4 NPT utawa BSP Female

    ● Kisaran tekanan udara: 0 – 150 PSI / 0 – 10 Bar

    ● Desain kompak nggampangake kanggo nyimpen adoh

    ● Becik kanggo workshop, teluk ban lan forecourts garasi

    ● Jendhela tampilan magnifier gedhe menehi tampilan gedhe

    ● Bobot sing luwih entheng nyedhiyakake kurang regangan kerja lan luwih gampang kanggo nggunakake bola-bali

    ● The inflator ban tugas abot karo gauge punika profil line slim, luwih gampang kanggo nggunakake lan kurang rentan kanggo karusakan nalika dropped.

    ● Inflator ban tugas abot karo gauge dilengkapi karo grip karet ing chuck kang sirah dual lan tahan ing gaya

    ● Katup getihen hawa sing kapisah ngindhari kebingungan saka inflating lan deflating.

    ● Loro-lorone katup lan gauge bisa diganti.Kurang seret, suda gesekan & kurang gerakan inersia tegese ora ana korosi internal, ora nempel lan ora akurat.

  • Tire Inflator With Dial Gauge

    Inflator Ban Kanthi Dial Gauge

    Bagean # 192121

    • Operasi - Inflate, Deflate & Measure
    • Tire inflator karo dial gauge fitur karet bump guard kanggo nglindhungi saka irungnya lan ngalahake
    • Big jempol dilakokno tombol inflator lan akses gampang deflator bleed tombol
    • Ukur tliti dhuwur dilengkapi omah logam, dikalibrasi 10 - 220 PSI.
    • Inflator ban karo dial gauge duwe sawetara pangukuran: PSI, Bar, Kpa
    • 1/4 "inlet NPT, Utas BSP uga kasedhiya
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • Inflator ban kanthi dial gauge dilengkapi selang karet fleksibel 12".

  • Heavy Duty Truck Tire Pressure Gauge

    Alat Ukur Tekanan Ban Truk Tugas Berat

    Bagean # 192143

    ● The heavy duty truk ban ngukur meksa dibangun karo 2 inch / 50mm dial gauge lan 11 inch / 230mm lengkap dual sirah chuck online langsung.

    ● Kepala ganda (push-pull) ban Chuck nggawe pangukuran luwih gampang nalika batang tutup ban ngadeg ing posisi sing beda-beda, loro ban njero lan njaba kanggo ban siji lan loro.Chuck udara ban sing bisa diputer bisa ditrapake kanggo umume kendaraan, utamane kanggo truk, trailer & RV.Inti klep digawe saka kuningan padhet, sing tahan korosi lan gampang mbentuk segel kanthi batang tutup.

    ● Ukur tliti sing kuwat lan kuwat dilindhungi tutup karet kanggo tahan kejut lan genggeman sing apik.

    ● Pengukur tekanan ban kualitas dikalibrasi nganti +/- 2% akurasi tekanan ban lengkap.

    ● Max meksa saka 160 kilogram saben kothak inch / 11 bar karo nambah saka 2 psi / 0,2 bar.

    ● Ora perlu baterei lan kurang pangopènan, ukuran tekanan ban kualitas gampang digunakake lan dipercaya ing kabeh kondisi cuaca.Konstruksi mekanik sing awet ndadekake aplikasi kanggo mobil, van, truk ringan, nanging, truk, SUV, traktor lan kendharaan abot.

    ● Mbangun ing tutup bleeder online dirancang kanggo deflation ban lan reset gauge sawise pangukuran tekanan ban.

    ● Jumlah pesenan minimal: 2.000pcs.

  • Quality Tire Pressure Gauge

    Pengukur Tekanan Ban Berkualitas

    Bagean # 192140

    ● Pengukur tekanan ban kualitas nduweni konstruksi baja lan kuningan kanthi batang chuck sing diperpanjang.360 derajat swivel ball foot air chuck kanthi rotasi lan ndadekake akses gauge menyang posisi katup ban supaya entuk segel sing sampurna tanpa bocor udara.

    ● Pengukur presisi sing kuwat lan kuwat ditutupi pelindung karet kanggo nyedhiyakake resistensi kejut sing luwih apik lan genggeman sing apik.

    ● Pengukur tekanan ban kualitas dikalibrasi nganti +/- 2% akurasi tekanan ban lengkap, sing cocog karo standar ANSI B40.1 lan EN12645: 2014.

    ● Kisaran gauge nganti 100 psi utawa 7 bar kanthi tambahan 2 psi utawa 0,2 bar.

    ● Ora perlu baterei lan kurang pangopènan, ukuran tekanan ban kualitas gampang digunakake lan dipercaya ing kabeh kondisi cuaca.Konstruksi mekanik sing awet ndadekake aplikasi kanggo mobil, motor, van, truk ringan, SUV, RV lan ATV dll.

    ● Dial ukuran 1,5 inci / 38mm sing kompak ngidini unit bisa disimpen kanthi rapi ing kompartemen sarung tangan, konsol tengah utawa kothak piranti, lan praktis kanggo pria lan wanita.

    ● Fungsi terus tekanan, sawise maca operator kudu ngeculake udhara ing njero gauge kanthi mencet katup bleeding udara.Katup bleeder udara uga kanggo deflasi ban.

    ● Jumlah pesenan minimal: 2.000pcs.

  • Tire Inflator Gun With Gauge, Liquid Filled

    Gun Inflator Ban Kanthi Gauge, Isi Cairan

    Bagean # 192061

    ● Pengukur analog sing diisi Cairan nyedhiyakake pangukuran kanthi akurasi dhuwur.

    ● Gun inflator ban kanthi gauge ngemot katup bleeder tekanan ban sing dibangun kanggo nyelehake tekanan menyang level sing dikarepake lan nyuda tekanan ing ban sing overflated.

    ● Gun inflator ban karo gauge fitur selang fleksibel dhuwur lan kalebu clip-on air chuck kanggo penak ditambahaké, liyane jinis chucks kasedhiya.

    ● 1/4 inci NPT / BSP pas

    ● Ukuran pengukur tekanan diisi oli ing PSI (0-230) lan Bar (0-16)

    ● gun inflator ban karo gauge njamin maca tekanan udara sing tepat ing ban kanthi tambahan 1/2 lb lan akurasi 2%.

    ● Cairan nyerep geter/tekanan spike, nyuda nyandhang, lan luwih apik ing lingkungan korosif

    ● Pengukur sing diisi lenga duwe katup ventilasi ing sisih ndhuwur gauge sing ngidini sampeyan ngimbangi tekanan internal lan eksternal, njamin akurasi.

  • Tire Inflator Gun With Gauge

    Tire Inflator Gun Kanthi Gauge

    Bagean # 192032

    ● Rentang pangukuran gun inflator ban kanthi gauge: 0 – 170PSI utawa 0 -12 Bar

    ● Pistol inflator ban kanthi ukuran fitur ukuran ing PSI lan Bar.

    ● Kompatibel karo ¼” output kompresor udara NPT kang

    ● Kinerja diuji & dikalibrasi akurat nganti 2% rentang skala lengkap kanthi resolusi tampilan 0.2PSI kanggo akurasi maksimal.

    ● Dibangun saka kualitas dhuwur, baja tugas abot lan komponen Kuningan, gun inflator ban karo gauge nyedhiyani kinerja langgeng;Gunakake kabeh kendaraan, kayata mobil, SUV, truk, motor, sepedha (karo katup Schrader) lsp

    ● Gauge dilindhungi dening boot karet.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2