• Handheld Automatic Tire Inflator

    Inflator Ban Otomatis Handheld

    Bagean # 192012

    • Ing"inflator ban otomatis kabpunika saestu hotspot otomatis inflator / deflator.
    • Didhukung dening baterei Lithium-Ion sing bisa diisi ulang, tahan nganti 15 jam nyengsemaken (nggunakake terus-terusan), kira-kira 500 siklus inflasi
    • Nyambung menyang maskapai, nyetel meksa dibutuhake banjur supaya iki"inflator ban otomatis kabapa liyane (kanggo deflating nyambungake selang ora perlu).
    • Manggon ing kasus ABS angel, wis 1,5 m selang lan inflates nganti 174 psi ing nggumunke 2500 L / min @ 174 psi
    • Ing"inflator ban otomatis kabuga duwe rong tombol sing bisa diprogram kanggo nyetel tekanan umum kanthi cepet lan gampang.
    • Otomatis mati sawise 90 detik
    • Becik kanggo mobil, truk, traktor, kendaraan militer lan ban pesawat
    • Gedhe gampang kanggo maca tampilan LCD karo warning swara
    • kasus ABS angel
    • Dikalibrasi lan diuji kanthi individu, ketemu standar EEC / 86/217
    • OPS (Over Pressure Setting) fungsi sing ngidini ban kanggo inflated kanggo meksa tartamtu banjur deflate otomatis menyang meksa operasi normal, digunakake kanggo ban lelenggahan ing pelek.

  • Automatic Tyre Inflator Machine

    Mesin Inflator Ban Otomatis

    Bagean # 192010

    • Mesin inflator ban otomatis bisa kanthi otomatis ngobong utawa deflate menyang tekanan sing wis disetel nalika dipasang ing batang tutup ban.
    • Bebaya swara banter sing bisa dirungokake ing wilayah sing paling rame nalika tekan tekanan ban target.
    • Diwenehake karo sertifikat kalibrasi, akurasi ngluwihi EC Directive 86/217
    • Mesin inflator ban otomatis kompatibel karo generator Nitrogen
    • 1/4 "inlet lan stopkontak kuningan adaptor: NPT, BSP utawa Nitto.
    • Layar LCD backlit gedhe kanthi peringatan sing bisa dirungokake
    • Mesin inflator ban otomatis minangka solusi inflasi sing sampurna kanggo bengkel mekanik, pusat layanan ban, pusat pelumas cepet, fasilitas mobil rental lan dealer mobil.
    • Rating Proteksi Internasional, IP56, nyedhiyakake perlindungan cuaca.
    • Unit kasedhiya ing 12V, 120V utawa 240V.
    • Inflates akurat karo hoses nganti 50 m dawa

  • Air Pump Machine For Gas Station

    Mesin Pompa Udara Kanggo SPBU

    Bagean # 192024

    • Mesin pompa udara kanggo stasiun bensin dirancang kanggo lapangan minyak bumi, nyedhiyakake solusi inflasi ban sing aman lan akurat.
    • Kanthi otomatis inflates utawa deflates ban sembarang kanggo nilai sing dikarepake ing sawetara detik
    • Mesin pompa udara kanggo stasiun bensin nganggo tombol tahan vandal mekanik
    • Layar LCD backlit gedhe kanthi peringatan sing bisa dirungokake
    • Tampilan kesalahan digital
    • rating IP44
    • Mesin pompa udara kanggo stasiun bensin didhukung dening: DC12V / AC120V / 240V.

  • Wall Mounted Automatic Tire Inflator

    Inflator Ban Otomatis sing dipasang ing tembok

    Bagean # 192020

    • Prasetel tekanan sing dikarepake, lan inflator ban otomatis sing dipasang ing tembok bakal ngisi ban kanthi otomatis lan mandheg ing tekanan prasetel.
    • Inflator ban otomatis sing dipasang ing tembok bakal ngelingake operator kanthi sinyal swara sing banter nalika ban wis tekan tekanan sing dikarepake.
    • Unit wall-dipasang karo 30 'selang online kanggo gampang tekan kabeh ban ing kendaraan.
    • 1/4 "inlet lan stopkontak kuningan adaptor: NPT, BSP utawa Nitto.
    • 4 unit pangukuran (psi, bar, kPa, kg/cm2), Sistem overpressure, layar LCD & lampu latar.
    • Inflator ban otomatis sing dipasang ing tembok minangka solusi inflasi sing sampurna kanggo bengkel mekanik, pusat layanan ban, pusat pelumas cepet, fasilitas mobil rental lan dealer mobil.
    • Rating Proteksi Internasional, IP44
    • Unit kasedhiya ing 12V, 120V utawa 240V.
    • Inflates akurat karo hoses nganti 50 m dawa