• Premium Digital Tyre Inflator

    Inflator Ban Digital Premium

    Bagean # 192080

    ● Desain slimline lan bobot entheng, menehi kurang galur karya lan luwih gampang kanggo operasi saben dina.

    ● construction tugas abot karo hard die casting Aluminium alloy awak prolongs span layanan.

    ● Selang karet hibrida kanthi kabel protèktif nyegah scratching, nglereni lan kinking.

    ● Desain ergonomis nyedhiyakake genggeman sing luwih nyaman lan ngilangi rasa kesel

    ● Fitur pemicu kombinasi 2 mekanisme katup tataran: pencet pemicu kanthi kebak kanggo inflate, lan ngeculake gagang kanggo posisi tengah kanggo bleed online saka ban.

    ● Otomatis urip nalika tekanan udara saka ban dideteksi, lan otomatis mati sawise 30 detik ora aktif.

    ● Powered by 2 x batre AAA, 4 kaping urip baterei lan instalasi baterei simplified.

    ● tampilan digital LCD kanthi lampu latar super padhang, amba tampilan sudhut tanpa area wuta.

    ● Akurasi Dhuwur (kurang saka 1%) lan resolusi 0.1psi kanggo digunakake karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)

  • Digital Inflator Gauge

    Digital Inflator Gauge Kab

    Bagean # 192030

    • The digital inflator gauge wis telung fungsi desain: inflate, deflate lan ngukur tekanan
    • Range pengukuran: 3 ~ 175psi lan ditampilake ing KG, PSI utawa pangukuran Bar
    • Digital inflator gauge dilengkapi selang karet awet 20"(500mm) karo pelindung bend anyar
    • 3.5″ Gedhe ukuran pasuryan, LCD, digital maca-metu
    • Ngidini maca akurat tekanan ban sing mbantu fungsi panggunaan karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)
    • Pengukur inflator digital bisa digunakake ing sistem nitrogen
    • Unit dijamin karo lengen klambi karet kanggo comfort ekstra lan kekiatan
    • Tombol daya On/off kanthi otomatis mati kanggo urip baterei tambah
    • Desain baterei AAA pangowahan gampang kanggo nggunakake 4X maneh
    • Fungsi lampu mburi 3X luwih anyar

  • Professional Tire Inflator

    Inflator Ban Profesional

    Bagean # 192127

    ● IngInflator Ban Profesionalwis kalibrasi & akurasi certified ing 1% karo 0.1 psi resolusi tampilan, luwih aman lan trep saka versi analog!Ndhukung papat jinis pangukuran.Kisaran: 0 ~ 175 PSI, 0 ~ 12 Bar, 0 ~ 1200 KPa, 0 ~ 12 Kgf / cm².

    ● Chuck udara ngunci cepet nyedhiyakake segel banget ing tutup ban ing njaba ban mobil lan mbebasake tangan sampeyan kanggo ngoperasikake inflator ban.

    ● Fungsi 3-in-1: mriksa tekanan ban, ngobong ban nganggo hawa lan kempis ban.1/4 "NPT fast connect male fitting tetep karo gauge ban bisa nyambung karo kompresor udara kanggo kabeh inflasi ban kendaraan.(Pesthekake kompresor udara sampeyan bisa digunakake karo 1/4 "NPT fast connect fitting).

    ● Tampilan LCD backlit nggampangake maca.Heavy clip-on air chuck nggampangake kanggo ngunci menyang klep stem.IngInflator Ban Profesionalgegandhengan karo sawetara ukuran sudhut ngidini kanggo Applied kanggo macem-macem saka sudhut ukuran lan jinis ban: saka kendaraan construction, truk gedhe, SUV lan mobil kanggo motor lan pit.

    ● KitaInflator Ban Profesionaldibangun karo awak gabungan dikiataken kanggo mesthekake kinerja long-term lan chuck online Kuningan nyata kanggo resistance karat.

    ● Minimal Order Quantity: 1.000pcs

  • Digital Air Pressure Gauge Inflator

    Pengukur Tekanan Udara Digital Inflator

    Bagean # 192049

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital yaiku pengukur inflator digital 3-230PSI kanthi akurasi ± 1PSI utawa 1% saka skala lengkap.Ndhukung 4 unit (PSI / KPA / Bar / Kg.cm2) sing bisa diowahi kanthi mencet tombol unit.

    ● Dilengkapi kanthi awak die casting paduan seng kanthi lapisan bubuk ireng matte sing kasar

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital nduweni ukuran protèktif kanggo pangayoman impact, tahan garasi omah sing angel utawa panggunaan toko komersial.

    ● Push-to-Inflate pemicu jempol pangisi udhara, lan katup bleeder udhara sing dibangun kanggo ngedhunake ban kanthi cepet.

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital bisa nampilake nilai tes sajrone 2-3 detik, sing trep kanggo maca, ora ana maneh ngira-ngira nganggo alat ukur analog.Nduwe fungsi lampu latar lan bisa maca kanthi jelas sanajan ing peteng.Bakal mateni kanthi otomatis yen ora ana operasi sajrone 15 detik kanggo ngirit daya baterei.

    ● Inlet online karo 1/4 "NPT / BSP thread wadon ndadekake kompatibel karo paling kompresor online.

    ● Klip kuningan ing chuck ban bisa disambungake karo katup Schrader.Bahan kuningan nyedhiyakake luwih tahan karat.

    ● 20inch / 40cm kaki selang karet fleksibel karo swivel air chuck konektor.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs

  • Digital Tyre Inflator Gauge

    Tire Inflator Gauge Digital Kab

    Bagean # 192060

    • Pengukur inflator ban digital direkayasa nganggo omah plastik lan komponen kuningan sing dibangun ing tekanan dhuwur
    • Tangan pemicu inflate lan jempol penet katup release online
    • Pengukur inflator ban digital kisaran nganti 175psi / 12 Bar / 1.200kpa
    • 20 "(500mm) selang karet hibrida
    • 3.5″ tampilan LCD karo backlit
    • Pengukur inflator ban digital ngidini maca tekanan ban kanthi akurat mbantu fungsi panggunaan karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)
    • Dianggo ing sistem nitrogen
    • Pengukur inflator ban digital ditutupi pelindung karet
    • Tombol daya On/off kanthi otomatis mati kanggo urip baterei tambah
    • 2 x batre AAA, klebu
    • Fungsi lampu mburi 3X luwih anyar

  • Digital Tyre Inflator Gauge

    Tire Inflator Gauge Digital Kab

    Bagean # 192035

    • The digital ban inflator gauge fitur built-in LED backlight kanggo digunakake ing wilayah visibilitas kurang
    • Range: 3 ~ 145psi / 0,2 ~ 10 Bar
    • Diwenehake karo 480mm selang karet lan meneng ing konektor
    • Digital ban inflator gauge powered by 2 x batre AAA, klebu
    • Calibrated ing Bar, PSI lan kPa
    • Mateni otomatis kanggo ngirit umur baterei lan indikator baterei sithik
    • Katup relief tekanan
    • 1/4″ NPT utawa BSP inlet
    • Gauge inflator ban digital diwenehake karo adaptor plug

  • Pistol Grip Tire Inflator With Digital Gauge

    Pistol Grip Tire Inflator Kanthi Digital Gauge

    Bagean # 192142

    ● Pistol grip ban inflator karo digital gauge sawetara nganti 120 psi / 10 bar karo increment saka 0,1 psi utawa 0,01 bar lan akurasi ± 1 psi / 0,1 bar utawa 1% saka ukuran lengkap.

    ● Ana 4 unit sing kasedhiya: psi / kpa / bar / kg.cm2, sing bisa diowahi kanthi nyekel tombol tengen ing panel.

    ● Unit kasebut dibangun kanthi gagang ergonomis ing materi komposit, sing entheng lan trep kanggo gerbong.Gagang komposit nyedhiyakake luwih tahan karat lan tahan minyak.

    ● Pistol grip ban inflator karo digital gauge bakal nguripake kanthi otomatis nalika clip chuck online ing tutup ban lan ngukur tekanan udara (ora kanggo ban flat).Ora ana maneh ngiro-iro karo gauge analog.Nduwe fungsi lampu latar lan bisa maca kanthi jelas sanajan ing peteng.

    ● Inlet online karo 1/4 "NPT / BSP thread wadon ndadekake kompatibel karo paling kompresor online.

    ● Klip ing jinis ban Chuck digawe saka kuningan ngalangi, kang bisa melu sembarang katup Schrader.Bahan kuningan nyedhiyakake luwih tahan karat.

    ● 12 inch / 30cm selang karet fleksibel.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs

  • Professional Digital Tire Gauge

    Pengukur Ban Digital Profesional

    Bagean # 192128

    ● IkiPengukur Ban Digital Profesionalpunika inflator digital 3-230PSI karo akurasi ± 1PSI lan ndhukung 4 unit switchable (PSI / KPA / Bar / Kg.cm2).Bisa digunakake kanggo nguji tekanan ban, saka pit nganti truk abot.

    ● IkiPengukur Ban Digital Profesionalbisa nampilake nilai test kanggo 2-3 detik, kang trep kanggo maca, ora luwih ngiro-iro karo gauges analog.Nduwe fungsi lampu latar lan bisa maca kanthi jelas sanajan ing peteng.Bakal mateni kanthi otomatis yen ora ana operasi sajrone 15 detik kanggo ngirit daya baterei.

    ● IkiPengukur Ban Digital Profesionalndhukung fungsi deflasi.Katup deflasi sisih mbantu ngeculake hawa tekanan dhuwur, gampang entuk tekanan ban sing tepat kanggo pangaturan sing akurat.Ngurangi nyandhang ban lan nambah kinerja kendaraan.

    ● Pengukur tekanan ban digital iki nduweni selang udara karet 360 ° lan swivel ball foot air chuck, nozzle heavy-duty bisa muter kanggo nggayuh katup ban kanthi luwih gampang & keluwesan, sing ndadekake gampang nyambungake ban karo katup Schrader tanpa bocor udara.Iku mbantu kanggo ngluwihi umur ban, nambah ekonomi bahan bakar, nyuda beban ing kendaraan, lan ngijini sampeyan kanggo seneng nyopir nyaman lan stabil.

    ● Minimal Order Quantity: 1.000pcs

  • Quality Digital Tire Gauge

    Pengukur Ban Digital Kualitas

    Bagean # 192129

    ● IkiPengukur Ban Digital Kualitaskisaran 3-230PSI karo akurasi ± 1 psi lan ndhukung 4 Unit (psi / kPa / Bar / Kg.cm2).Bisa digunakake kanggo nguji tekanan ban kanggo mobil, traktor pekarangan, traktor, SUV, Pick-up, truk lan kendaraan abot.

    ● IngPengukur Ban Digital Kualitasbisa nampilake nilai tekanan udara ban kanggo 15 detik, ora perlu ngiro-iro karya karo alat pengukur mekanik.Fungsi lampu mburi ndadekake bisa diwaca kanthi cetha sanajan ing peteng.Unit bakal mateni kanthi otomatis sajrone 15 detik, yen ora ana operasi, kanggo ngirit daya baterei.

    ● Gauge nduweni fungsi deflasi.Katup bleeder udhara ing batang mbantu ngetokake tekanan dhuwur ing ban, gampang entuk tekanan ban sing tepat kanggo pangaturan sing akurat, sing nambah kinerja kendaraan, nyuda nyandhang ban lan ngirit konsumsi gas.

    ● IkiPengukur Ban Digital Kualitasdilengkapi selang udara fleksibel lan 360 derajat swivel ball foot air chuck, sing bisa muter kanggo nggayuh katup ban kanthi luwih gampang & fleksibel tanpa bocor.Iku mbantu kanggo ngluwihi umur ban, nambah ekonomi bahan bakar.

    ● Minimal Order Quantity: 1.000pcs

  • Digital Dual Head Tire Gauge

    Pengukur Ban Digital Dual Head

    Bagean # 192122

    ● Gagang komposit ergonomis, ora beracun, ora ana ambune lan ramah lingkungan.Batang penghubung logam kanthi desain dilapisi Chrome lan swivel tahan nyandhang lan awet.Kompatibel karo batang katup ban RV / Truck, sing bakal njaga tekanan ban sing bener, nyuda nyandhang ban lan ngluwihi umur ban

    ● Kepala ganda (push-pull) ban Chuck nggawe pangukuran luwih gampang nalika batang tutup ban ngadeg ing posisi sing beda-beda, loro ban njero lan njaba kanggo ban siji lan loro.Chuck udara ban sing bisa diputer bisa ditrapake kanggo umume kendaraan, utamane kanggo truk, trailer & RV.Inti klep digawe saka kuningan padhet, sing tahan korosi lan gampang mbentuk segel kanthi batang tutup.Wacan kanthi tambahan 0.1 PSI, menehi wacan sing cepet lan akurat.Setelan karo 4 unit: PSI, Bar, Kpa, Kg/cm.Range: 0-230 PSI utawa 0-16 Bar.

    ● siji-tombol operasi, trep kanggo ngalih antarane papat Unit mung kanthi mencet tombol alon-alon.Digital Dual Head Tire Gauge dilengkapi senter LED.Layar tampilan LCD kanthi lampu latar sing gampang diukur lan diwaca sanajan ing peteng.

    ● Range pangukuran tekanan amba: 0 - 230 PSI, dirancang khusus kanggo kendaraan abot lan mbantu njaga tekanan ban sing bener, nyuda nyandhang ban lan ndawakake umur layanan ban.Bolongan gantung ing mburi lan profil slim trep kanggo nyimpen utawa nyumerepi ing ngendi wae, cukup ngirit papan.

    ● Digital dual kepala ban gauge powered by 2 batre AAA, ndadekake kanggo nggunakake kanggo dangu.Gampang diganti kanthi nyopot tutup mburi.Pengukur ban mobil bakal mati kanthi otomatis ing 30s tanpa operasi.Pengukur ban digital dual head bisa uga dipateni kanthi manual kanthi nyekel tombol daya sajrone 5 detik.Panggunaan serbaguna kanggo mobil, truk, van, Pick-Up, traktor lsp.

  • Quality Digital Tire Gauge

    Pengukur Ban Digital Kualitas

    Bagean # 192123

    ● Lanjut: Pengukur Ban Digital Kualitas kanthi pasuryan LED lan ukurane antara 5 nganti 150 psi

    ● Panggunaan wengi: Tip cahya sing nggawe mriksa tekanan ban ing wayah wengi cepet lan gampang

    ● Nyaman: Genggeman ergonomis kanggo gampang lan aman nangani ukuran ban digital kualitas.

    ● Versatile: Quality Digital Tire Gauge ngukur ing psi, kPa lan bar

    ● Reliable: Kalebu mati otomatis lan baterei awet

    ● Tekstur non-slip lan gampang dicekel

    ● Nihan plastik Engineering cocok kanggo tangan lanang lan wadon

    ● Dirancang kanggo njaga tekanan ban sing bener, nyuda nyandhang ban lan ngluwihi umur ban uga ngirit konsumsi lenga

    ● Unit Tekanan Ngukur PSI, BAR, KPA, lan KGF/CM2 ing Schrader Valves nganti 150PSI |1000kPA |10 Bar |10 kg/cm2

    ● Layar tampilan LCD backlit lan muncung cahya nyedhiyakake visibilitas sing cetha sanajan ing setelan cahya sing sithik utawa ing wayah wengi

    ● Pencet tombol "ON / UNIT / OFF" kanggo kontrol;mati kanthi otomatis sajrone 30 detik ora aktif

  • Quality Digital Tire Gauge

    Pengukur Ban Digital Kualitas

    Bagean # 192124

    ● IngPengukur Ban Digital Kualitasbisa digunakake kanggo ngukur mobil, pit, bal, prau karet lan produk liyane.Wis sawetara saka sudhut nggunakake lan ndadekke sampeyan lelampahan aman lan sehat.

    ● Kanthi tampilan LCD backlit biru lan nozzle backlit, ukuran tekanan ban digital katon ing wilayah sing surem lan mbantu nyetel muncung menyang tutup kanggo segel sing apik.

    ● Tampilan digital kanggo wacan sing cetha lan akurat kanthi presisi dhuwur ing langkah 0.1.4 unit kanthi sawetara: 0-150 PSI / 0-10 bar / 0-10 kg / cm² utawa 0-1000 KPA;Ora ana maneh ngiro-iro karo piranti ukur analog.

    ● Tombol siji kanthi 3 fungsi: ON / UNIT / OFF, tekstur non-slip lan gagang ergonomis nggawe gampang ditahan.Mati otomatis ing 30 detik kanggo ngirit listrik.

    ● Selarasake pitik jago meksa ing ban, banjur remet kanthi mantep supaya hawa kenceng.IngPengukur Ban Digital Kualitaskanthi otomatis nampilake nilai sing diukur.

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2