Dual Kaki Inflator Gauge

Bagean # 192116

• The dual foot inflator gauge fitur handheld lever throttle sing nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo ngembangake utawa ngempis ban.
• fitting klep Kuningan lan polish Chrome dilapisi baja Rampung teyeng lan karat resistance kanggo keno umur dawa.
• Dual kaki inflator gauge dibangun karo tugas abot awak aluminium cast kanggo dhowo umure lan kekiatan
• Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
• Loro cartridges katup lan gauge saka dual kaki inflator gauge bisa diganti.


Detail Produk

Nomer Part 192116
Unit Pembaca Inflator gauge karo jendhela ndeleng
Tipe Chuck Dual Kepala Air Chuck
Maks.Inflasi 160 PSI
Skala PSI
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 15.7" (400mm)
omah Aluminium Alloy Die Casting
Pemicu Aluminium Alloy Die Casting
Akurasi +/- 2%
Operasi inflate, deflate, ngukur
Maks.Tekanan Maskapai 170 PSI
Katup Deflasi Combi pemicu

Rincian liyane

Lensa kaca pembesar

Throttle tuas genggem nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan kembung utawa kempis ban

Pas katup kuningan yaiku tahan karat lan karat kanggo tahan umur dawa

Konektor kuningan putar ngindhari selang bengkok lan kinking.

Tipe Pengukur Tekanan Ban

Saiki, pengukur ban duwe macem-macem wujud.Alat pengukur ban mobil lawas sing bentuke kaya potlot lan duwe poros meteran sing metu saka ngisor, sing nuduhake tekanan udara.Pengukur potlot bisa rada angel diwaca, amarga nomer ing batang cilik lan ora akurat banget, nanging meh ora bisa dirusak lan portabel banget.

Dial gauges biasane cilik, nampilake pasuryan sing diametere kira-kira rong inci.Asring dial iku lampu latar supaya sampeyan bisa maca kanthi gampang ing wayah wengi.Padha bisa uga ora nduweni dawa selang.Dial gauges luwih akurat tinimbang potlot gauges, nanging padha ora seneng mumbul mubeng ing kothak sarung tangan.Digital gauges sing paling akurat lan gampang banget kanggo maca.Umume bakal nampilake tekanan udara ing psi, kPa (kilopascal) utawa bar (barometrik utawa 100 kPa).Sawise gauge ban ditekan ing batang katup, gauge bisa maca tekanan ing rong utawa telung detik.Pengukur digital gumantung ing baterei, dadi sampeyan kudu ngati-ati tingkat daya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita