Inflator Ban Otomatis Handheld

Bagean # 192012

• Ing"inflator ban otomatis kabpunika saestu hotspot otomatis inflator / deflator.
• Didhukung dening baterei Lithium-Ion sing bisa diisi ulang, tahan nganti 15 jam nyengsemaken (nggunakake terus-terusan), kira-kira 500 siklus inflasi
• Nyambung menyang maskapai, nyetel meksa dibutuhake banjur supaya iki"inflator ban otomatis kabapa liyane (kanggo deflating nyambungake selang ora perlu).
• Manggon ing kasus ABS angel, wis 1,5 m selang lan inflates nganti 174 psi ing nggumunke 2500 L / min @ 174 psi
• Ing"inflator ban otomatis kabuga duwe rong tombol sing bisa diprogram kanggo nyetel tekanan umum kanthi cepet lan gampang.
• Otomatis mati sawise 90 detik
• Becik kanggo mobil, truk, traktor, kendaraan militer lan ban pesawat
• Gedhe gampang kanggo maca tampilan LCD karo warning swara
• kasus ABS angel
• Dikalibrasi lan diuji kanthi individu, ketemu standar EEC / 86/217
• OPS (Over Pressure Setting) fungsi sing ngidini ban kanggo inflated kanggo meksa tartamtu banjur deflate otomatis menyang meksa operasi normal, digunakake kanggo ban lelenggahan ing pelek.


Detail Produk

Item 192012
Unit Pembaca Tampilan LCD digital, peringatan swara
Tipe Chuck Klip ing
Opsional Chuck Dwi Kepala Chuck
omah Rekayasa Plastik
Skala 175 PSI, 12 Bar, 1.200 kPa
Akurasi +/- 0,3 PSI @ 25 - 75PSI
Operasi Otomatis inflate, deflate
Tekanan Pasokan Maks. 182 PSI
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 5 ft (1,5 M) Selang Recoiled
Aplikasi sing Disaranake Garasi, Industri, Bengkel
Tegangan Pasokan AC 110 - 240V (50 - 60Hz), utawa DC 12V
Watt 10 W maks.
Suhu Kerja -10 ~ +50
Range Kelembapan Nganti 95% RH non-kondensasi
Aliran Inflasi 2.500 L / min @ 175 PSI
IP Rate IP44
ukuran 325 x 195 x 80 mm
Bobot 1,2 kg

Apa Alat Tekanan Ban Paling Apik?

Gunakake pengukur tekanan ban kanggo mesthekake yen ban sampeyan duwe tekanan inflasi sing tepat, banjur isi ban kanthi hawa sing dibutuhake.Akeh wong sing salah mikir yen tekanan inflasi sing bener dumunung ing sidewall ban.Sing kadhaptar ing sidewall yaiku tekanan inflasi maksimal kanggo ban, nanging njaga ban sampeyan ing PSI maksimal bisa nggawe luwih cepet nyandhang utawa kompromi kemampuan traksi utawa rem;

Apa sing Nemtokake Rekomendasi Pound Per Square Inch (PSI) Produsen Kendaraan?

Nyaman lan kinerja numpak
Kapasitas muatan
Traksi lan Nyandhang
Irit bahan bakar

Penting kanggo cocog tekanan inflasi ban karo kendaraan sing sampeyan nyopir.Priksa tekanan ban sing disaranake ing kusen lawang sisih driver utawa ing manual pemilik kendaraan sampeyan.Uga, priksa manawa sampeyan mriksa tekanan ban sadurunge tekan dalan amarga ban sampeyan bisa uga duwe psi sing luwih dhuwur sawise drive dawa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita