Kunci Ban Chuck

Bagean # 192098

• Kunci ban chuck kanggo aplikasi ngisi udara komersial lan industri umum.
• Kunci ing chuck ban dianggo kaya coupler cepet;njepret ing sembarang katup ban lan tetep dilebokake nganti dirilis - ora perlu meksa tekanan ing chuck kanggo njaga aliran udara
• Kunci ban chuck direkayasa kanthi konstruksi kuningan, dibangun kanggo tahan garasi omah utawa toko sing paling angel.
• Rating tekanan maksimum 300 psi
• 1/4″ sambungan NPT wadon


Detail Produk

192098 Kunci On Air Chuck

• Lock-on air chuck kanggo umum komersial lan industri ngisi online aplikasi.
• Bisa kaya coupler cepet;njepret ing sembarang katup ban lan tetep dilebokake nganti dirilis - ora perlu meksa tekanan ing chuck kanggo njaga aliran udara
• Konstruksi kuningan, dibangun kanggo tahan garasi omah utawa toko sing paling angel
• Rating tekanan maksimum 300 psi
• 1/4" sambungan NPT wadon
• Loro aliran tertutup lan aliran mbukak kasedhiya

Jinis Air Chucks

Aliran Tertutup
Umume chucks udara nggunakake desain aliran tertutup.Jinis iki nyegah hawa mili nganti ditekan utawa dikunci ing batang katup.Iki umume minangka pilihan sing paling apik kanggo kompresor udara sing duwe tangki amarga kompresor ora kudu kerja supaya tank diisi nalika sampeyan kerja.

Open Flow
Chucks aliran mbukak ngidini udhara terus-terusan mili yen wis dipasang ing saluran udara lan cocog kanggo nggunakake kompresor tanpa tank.Jinis chuck udara iki tambah populer amarga asring dianggep minangka jinis sing paling efisien.Akeh sing dirancang kanggo nggunakake pengukur tekanan ban.

Clip-on vs Push-on vs Screw-on
Air chucks aman menyang gagang tutup ing sawetara cara.Clip-on lan push-on minangka desain sing paling umum digunakake.Minangka jeneng kasebut, push on air chuck mbutuhake sampeyan push mudhun ing gagang tutup kanggo miwiti nyediakke online.Model clip-on bisa digunakake kanthi cara sing padha, nanging duwe mekanisme clipping supaya tetep ana, nyuda risiko bocor udara.Tipe katelu ngawut-awut menyang gagang tutup.Screw menyang panggonan nggawe segel unggul nanging dianggep luwih masalah saka iku worth, considering clip-on chucks banget dipercaya.

Tips

• Sampeyan mesthi bakal kelangan, misplace, utawa nyilih metu chucks online.Iku worth nandur modal ing sawetara kanggo nyegah dhewe saka nduwurke tumpukan ing ikatan.
• Air chucks relatif inexpensive, nanging ilang isih bisa dadi arang banget mumetake.Iku worth nandur modal ing cilik cilik utawa kantong kanggo mbantu nglacak wong-wong mau.
• Sampeyan tansah pengin ban kapenuhan specifications cocok kanggo nyegah nyandhang keluwihan, ningkataké kinerja, lan nyuda kamungkinan saka blowouts.Mulane, sampeyan bakal pengin gauge tekanan ban kualitas dhuwur ing tangan, yen ora dibangun langsung menyang chuck.
• Elinga, ana sababe ban kempes.Paling apik kanggo nyimpen peralatan ndandani ban utawa tabung njero supaya sampeyan bisa ngatasi tusukan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita