Tekane mangsa panas tegese wong kepengin nyopir menyang papan sing apik kanggo kelangan ing suhu musim panas sing anget.

 

Musim panas ora mung minangka indikator wektu sing nyenengake.Tekane musim panas uga tegese sampeyantekanan banbakal ngalami owah-owahan.Loro-lorone, ban over utawa under-inflated, menehi bebaya dalan serius lan pembalap duwe risiko cilaka grievous kanggo awake dhewe lan wong liya.Mulane,tekanan ban ing mangsa panaskudu diawasi terus-terusan supaya ora kedadeyan sing ora dikarepake.

 

Alesan sing ditekanake ing musim panas yaiku tekanan ban paling fluktuatif ing musim panas.Mulane, pembalap kudu ekstra waspada nalika nyopir ing mangsa panas.Owah-owahan ing 12 ° C tegese ban bakal ilang utawa gain 1 PSI (pound saben kothak inch).Mulane, yen tekanan ban ora bener, sampeyan bisa nyana akeh masalah nalika nyopir.

 

Ing sisih liya, ban sing dikembangake kanthi bener bakal ningkatake efisiensi bahan bakar, penanganan, jarak rem, responsif, lan menehi rasa nyaman sakabèhé.Kosok baline yentekanan ban sing benerora maintained.

 

 

BAN UNDERINFLATED

Ban underinflated tegese luwih lumahing ban ing kontak karo dalan.Iku bakal alon mobil lan impact negatif saka bahan bakar ekonomi.Kajaba iku, ban underinflated nyuda umur ban, tegese sampeyan kudu nandur modal maneh ing ban anyar.

 

BAN OVERINFLATE

Nalika ban overflated, area lumahing kurang teka ing kontak karo dalan.Iku nyebabake ban cepet ambruk lan ora rata.Kajaba iku, pengalaman nyopir dadi kaku, dene responsif lan rem uga kena pengaruh negatif.

 

TEKANAN BAN BENER

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nggoleki ngerti tekanan ban sing bener yaiku plakat ban, sing bisa ditemokake ing pinggir lawang mobil, doorpost utawa lawang kothak sarung tangan.Ing sawetara kendaraan, bakal ana ing utawa cedhak lawang bahan bakar.Iki bakal menehi sampeyan tekanan ban maksimal, miturut pabrikan.Elinga yen akeh mobil duwe tekanan ban sing beda kanggo as ngarep lan mburi.

 

correct_tyre_pressure_for_summber_image_1 (1)

 

Ing kahanan apa wae, tekanan kudu ditambah nganti maksimal amarga bisa nyebabake ban pecah.Nalika nyopir, ban dadi panas, nyebabake hawa ing njero udhara mundhak.Mulane, yen ban wis ing tingkat maksimum, iku bakal bledosan.

 

Cara liya kanggo nemtokake manawa tekanan ban optimal yaiku liwat Sistem Pemantauan Tekanan Ban (TPMS).Akeh mobil modern sing dilengkapi TPMS, sing menehi tandha yen tekanan ban kurang saka tingkat sing disaranake.

 

Para ahli nyaranake mriksa tekanan ban ing wayah esuk amarga suhu ban paling murah.Ing wektu iku, tekanan ban kudu 2-4 PSI kurang saka tingkat maksimum.Yen sampeyan wis nyopir mobil, ayo mobil ngaso sawetara jam, sadurunge mriksa tekanan.Uga, priksa manawa kendaraan ora langsung diparkir ing srengenge, utawa trotoar ora panas banget.


Wektu kirim: Jun-22-2021