Winter Tires 1

Cara sing dipercaya kanggo ngatasi masalah yaiku nyopir ing cuaca musim dingin ing kendharaan sing ora cocog kanggo kahanan sing lunyu.Sing pertama yaiku pangopènan kendaraan sing tepat lan mutusake apa arep nginstal set ban salju ing mobil, truk utawa SUV.

Ban salju-utawa luwih tepat, "ban mangsa" - duwe senyawa karet khusus lan desain ngidhak sing ngidini kanggo njaga genggeman ing kondisi cuaca ing ngendi ban standar nindakake kanthi apik.Yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi suhu salju, es utawa kadhemen, ban mangsa bisa menehi kaluwihan safety sing ora bisa diwenehake dening ban kabeh musim.

"Ban musim dingin" minangka istilah industri sing asring digunakake tinimbang "ban salju" amarga desain ban anyar nambah kemampuan akselerasi, rem, lan kemudi mobil, sanajan ing cuaca sing adhem lan garing.

Misi ban mangsa yaiku kanggo nggedhekake sawetara kondisi ing ngendi ban njaga genggeman lan nyedhiyakake traksi nalika ban biasa ngusapake.Iki bisa dadi tuku sing larang, mula para panuku pengin ndeleng apa kudu tuku lan kapan kudu dilebokake ing mobil.

Robert Saul, direktur strategi produk konsumen Amerika Utara ing Bridgestone, ujar: "Yen sampeyan manggon ing iklim sing suhu tetep ing ngisor 40 derajat Celcius utawa luwih suwe, aku mikir sampeyan kudu nggunakake ban mangsa."

Saul nambahake manawa sampeyan kerep pindhah menyang gunung kanggo melu olahraga musim dingin, hobi sampeyan uga bisa mengaruhi keputusan sampeyan.

Tes sing ditindakake dening Transport Canada lan Asosiasi Karet Kanada nuduhake yen ban kabeh musim nyimpang saka trek uji kanthi kacepetan 40 nganti 50 km / jam;iki ora bakal kelakon kanggo mobil dilengkapi ban mangsa.

Panaliten saka pamrentah Quebec nyimpulake yen masang ban mangsa sing cocog ing kendaraan sampeyan bisa nambah kinerja rem nganti 25% lan nyegah tabrakan kira-kira 38% dibandhingake karo ban radial kabeh musim.

Produsen mobil anyar nyaranake ban mangsa sing dipasang kanthi bener, kanggo entuk safety lan kinerja sing paling apik nalika musim dingin.

 

 

 

 


Wektu kirim: Nov-11-2021