1

Toko Otomotif, Bengkel Ban & Repair Mobil, Cuci Mobil, Armada, Dealer Mobil & Rental Mobil, Pom Bensin / C-Toko, Tempat Kerja & Perumahan

18-24 Mei minangka Minggu Keamanan Ban Nasional!Nalika pembalap mikir fitur safety paling penting ing mobil, padha bisa mikir sabuk pengaman lan airbags, nanging safety saestu wiwit ngendi karet ketemu dalan.Pramila kita nglumpukake dhaptar 10 tips sing migunani kanggo njaga keamanan nalika sampeyan lagi metu ing dalan.

Nyaranake

Priksa manawa ban sampeyan dikembangake kanthi bener!

Inflasi ban sing tepat nyedhiyakake genggeman sing luwih apik, umur ban sing luwih dawa, lan jarak tempuh bensin sing luwih apik.Loro-lorone underinflating lan overinflating ban bisa mimpin kanggo mundhut saka traksi utawa Gagal total ban.Pesthekake tindakake rekomendasi pabrikan sing bisa ditemokake ing stiker ing sisih njero kusen lawang sisih driver utawa ing manual pemilik kanggo mesthekake yen sampeyan ngobong ban menyang psi sing bener.

Disaranake mriksa tekanan ban paling sethithik sapisan saben wulan uga sadurunge lan sawise lelungan dawa.Elinga yen sawetara faktor bisa nyebabake owah-owahan tekanan ban, kalebu suhu!

Watch metu kanggo pratandha iki sing flat bisa teka.

Ing skenario paling apik, ban kempes bisa dadi ora nyaman.Paling awon, bisa mbebayani.Pramila mbantu ngerti pratandha yen ban kempes bisa teka sadurunge kedadeyan kasebut.Yen sampeyan ngelingi tekanan rendah sing terus sanajan ana upaya kanggo ngobong ban, ngrusak tembok sisih, bulges ing ban, utawa getaran gedhe nalika nyopir, sampeyan kudu takon karo mekanik utawa toko ban.

Ngerti kapan wektune kanggo ban anyar

Ing AS lan akeh wilayah liyane ing donya, ban dianggep bosok nalika ambane tread wis rusak nganti 2/32″.Undhang-undhang AS mbutuhake produsen nyakup bar indikator sing gampang katon saka sisih siji desain tapak menyang sisih liyane.Kanggo nambah genggeman ing kondisi lunyu, Tire Rack nyaranake supaya pembalap ngganti ban ing 4/32″ tapak sing isih ana.

Aja nglirwakake cadangan sampeyan.

Gampang kanggo sopir mriksa ban sing ana ing kendaraan lan lali mriksa serep.Priksa manawa sampeyan mriksa cadangan saben sasi kanggo mesthekake yen iku pilihan sing aman yen sampeyan kudu nggunakake.Bisa mbebayani banget yen nggunakake cadangan sing ora aman kanggo dalan.

Priksa sidewalls kanggo karusakan.

Priksa tembok sisih sampeyan kanthi asring yen ana benjolan, potongan, bulges, retak, utawa ora normal liyane.Iki asring minangka tandha kelemahane ing ban sing digawe amarga nabrak trotoar, pothole, utawa bebaya pinggir dalan liyane.Yen sampeyan ndeleng tandha karusakan, sampeyan kudu ngganti ban amarga panas lan gesekan saka nyopir bisa nyebabake jeblugan nalika sampeyan lagi ing dalan.

Rungokake apa sing diomongake ing tread wear sampeyan.

Yen ban sampeyan bisa ngomong, apa sing bakal diomongake?Ternyata, ban sampeyan bisa ngomong akeh babagan kendaraan sampeyan adhedhasar pola nyandhang.Yen treads sampeyan luwih rusak ing tengah tinimbang ing sisih pinggir, sampeyan bisa uga overflating ban.Yen treads sampeyan luwih rusak ing njaba, iku tandha yen ban sampeyan wis underinflated.Yen sampeyan ngelingi ban sampeyan rusak luwih cepet ing sisih siji utawa ing sisih liyane, utawa yen nganggo ban sporadis, ana sing salah karo alignment utawa suspensi sampeyan.

Sembarang wektu yen ban sampeyan nuduhake pratandha saka nyandhang ora rata, iku mung ateges sing ban ora mbagekke bobot roto-roto ing dalan kang bisa mimpin kanggo nambah nyandhang, umur ban luwih cendhek, mundhut saka traksi, lan biaya bensin miskin.

Priksa manawa sampeyan duwe ban tengen nalika mangsa muter watara

Ing suhu 45 derajat (F) lan luwih murah, ban kabeh musim bisa wiwit kaku lan ilang genggeman.Ban mangsa bakal tetep fleksibel ing kondisi kasebut sing bisa ningkatake traksi 25-50% ing ban kabeh musim.Iki bisa uga mung wates sing sampeyan butuhake kanggo nyegah kacilakan serius, utamane ing kahanan sing lunyu.

Ngerti umur ban sampeyan

Tip iki ora mung nuduhake jarak tempuh ing ban sampeyan, nanging nalika digawe.Dibutuhake dening hukum manawa pabrikan kalebu kode data ing sidewall ngisor saben ban sing digawe.Patang digit pungkasan ing kode kasebut nuduhake nalika ban digawe.Contone, yen papat digit pungkasan yaiku 2516, ban kasebut diprodhuksi ing minggu kaping 25 taun 2016.

Yen sampeyan ora bisa nemokake kode kasebut, mesthine ana ing sisih njero ban sampeyan.Nalika iki bisa dadi angel kanggo mriksa, iku isih penting kanggo ngerti minangka sawetara manufaktur nyaranake ngganti ban saben 6 taun - sanajan treads katon account anyar!Consumer Reports nyaranake ngganti saben 10 taun ora preduli.

Ngerti kapan ban sampeyan kudu diputer lan priksa manawa sampeyan ngetutake.

Puteran ban sampeyan bisa dadi cara sing apik kanggo mesthekake yen ban sampeyan nyandhang kanthi rata sing bisa mbantu awet lan nyegah bledosan.Rotasi ban sing khas kalebu mindhah ban ngarep menyang mburi kendaraan lan kosok balene.Umume kasus, iki dianjurake kanggo saben 5.000-7.500 mil.Nanging, ana sawetara pangecualian.Priksa manawa sampeyan mriksa manual pemilik kanggo mesthekake yen sampeyan ngetutake pedoman sing disaranake kanggo kendaraan sampeyan.

Aja kakehan ban.

Ngempalaken bobot kakehan ing kendharaan sampeyan bisa nggawe panas banget ing njero ban sing bisa stres utawa ngrusak.Iki bisa nyepetake umur ban kanthi drastis lan bisa uga nyebabake jeblugan.Priksa manawa sampeyan ngetutake rekomendasi muatan pabrikan sing bisa ditemokake ing plakat informasi kendharaan sing ana ing pos lawang sisih driver utawa ing manual pemilik.


Wektu kirim: Mei-14-2021