Auto Shop 5

Pemain ing aftermarket otomotif uga wis berkembang kanthi cepet.Pemain kayata Tuhu, JD.com, lan Fuchuang wis nggawe toko ing negara kasebut.Njupuk pangopènan mobil Mobil No. 1 sing didegaké ing Juli 2020 minangka conto, Fuchuang nyoba ngrusak kahanan industri pangopènan mobil saiki lan njelajah ekologi anyar pangopènan mobil sing nggabungake hulu lan hilir.Ing pungkasan taun 2021, Fuchuang duwe 39.000 toko kabeh jinis, kalebu luwih saka 400 toko waralaba lan luwih saka 1.700 toko sing disertifikasi merek.Jumlah pangguna sing kadhaptar online uga bakal mundhak meh 5 kaping ing 2021. .Beijing-Tokyo Auto Club uga bakal duwe 4.000 kanggo 5.000 toko ing telung taun sabanjuré, kalebu kutha ing kabeh tingkat.

 

Shao Wei, pangadeg Mustang Internet, percaya yen aftermarket otomotif ora kekurangan sistem, nanging infrastruktur digital.Pasar pasar mobil domestik banget pecah, utamane pasar sing tenggelam sing nyakup mayoritas pamilik mobil, lan model rantai skala gedhe angel ditembus.Mung infrastruktur digital sing bisa nyambungake kabeh ekosistem kanthi efisien, saengga mbantu kabeh industri berkembang kanthi efisien lan kolaboratif.

 

"Ing owah-owahan pasar, kita ndeleng kesempatan sing gedhe banget."Zeng Hongwei ngandhani wartawan yen kanthi ngoperasikake merek "Mobil No. 1 pangopènan mobil", Fuchuang wis nggawe sistem waralaba, lan fokuse kanggo mbantu toko entuk standarisasi lan kualitas.lan digitalisasi.Zeng Hongwei ujar manawa Fuchuang lagi digitalisasi kabeh pranala saka hulu menyang hilir.Karya seri ing antarane sawetara sistem kunci, kayata pusat data ing sisih konsumen lan pusat data ing sisih toko, wis rampung rampung.Tugas utama taun iki yaiku nyelehake data ing pusat data ing skenario utama, yaiku online lan offline.Pemandangan kasebut terintegrasi, supaya tugas utama bisa digawa menyang toko.Ing wektu sing padha, nguatake toko kanggo nyadari digitalisasi rantai pasokan.

cb72fe49646241099c8de46e05cb5c45

Sanajan pasar aftermarket otomotif saya akeh kanthi cepet, isih akeh titik nyeri ing kabeh industri, kalebu fragmentasi sing dhuwur, kompetisi sing ora teratur, perbaikan efisiensi industri sing alon, lan kesadaran lan kepercayaan konsumen sing kurang ing perusahaan layanan aftermarket..Amarga produsen OEM lan aksesoris pancen duwe hak kanggo ngomong ing industri, perusahaan Internet sing nyoba mlebu pasar otomotif ora bisa ngindhari masalah toko 4S tradisional lan manajemen rantai pasokan.

 

Asosiasi Otomotif Beijing-Tokyo sadurunge nyatakake yen rantai ndandani lan pangopènan mobil Internet bisa ngandelake endorsement merek kanggo miwiti saka markas lan kerja sama karo merek gedhe.Merek kasebut asring duwe logistik lan sistem rantai pasokan produk mobil dhewe kanggo njamin pasokan produk lan rega toko.

 

Zeng Hongwei ngandhani wartawan yen bagean penting banget kanggo mbantu jaringan dealer kanggo nambah efisiensi taun iki yaiku kategori rantai pasokan.Fuchuang duwe 11 kerjasama strategis merek hulu, kabeh babagan produk pangopènan.Ing 2021, pambangunan gudang kutha dealer bakal tikel kaping pindho.Ana luwih saka 300 gudang kutha ing saindenging negoro, kalebu lenga, aksesoris, lan produk pangopènan.Taun iki, bagean sing penting banget yaiku ngembangake kategori layanan lan nambah barang layanan, supaya konsumen bisa blanja ing toko.Entuk barang layanan sing luwih sugih.Kajaba iku, Fuchuang percaya yen pambangunan terminal toko bisa ningkatake efisiensi lan tingkat operasi toko liwat merek, operasi, pelatihan, rantai pasokan, sistem lan dhukungan layanan liyane.Nanging, Zeng Hongwei percaya yen panyiapan standarisasi toko isih angel.Proses kabeh yaiku proses netepake standar, ngetrapake lan ngrampungake, nanging iki ora bisa ditindakake sewengi.

Auto Shop 7

Ditilik saka perkembangan pasar otomotif saiki, akeh perusahaan kayata Tuhu, JD.com, Fuchuang, lan Tmall wis mlebu pasar, lan keterlibatan perusahaan kasebut bakal ngganggu pasar nganti sawetara.Nanging, Li Yi, pangareping pejabat operasi Xinkangzhong, percaya yen ora ana akeh penutupan toko ing pasar otomotif ing wektu sing cendhak, nanging ing jangka panjang, jumlah toko lan stasiun kerja mesthi bakal suda."Ngrujuk menyang industri liyane, pangurangan skala total tegese industri kasebut pancen ditingkatake lan efisiensi dadi luwih dhuwur.Ngilangi kapasitas produksi sing lawas minangka asil sing ora bisa dihindari.Ing rong utawa telung taun sabanjuré, pemain anjog temtunipun bakal nambah kontrol liwat kedhaftar, digunakake iku bakal angel kanggo Iku bantuan terkenal kanggo toko.Ing antarane, rantai pasokan, pemilik merek, lan liya-liyane wis nyebarake rantai sandhangan mobil.Senajan ana beda ing pentinge model, masalah industri sabanjuré padha.Kanggo limang taun sabanjure, mung perusahaan sing duwe kemampuan operasional sing bisa urip.ujar Li Yi.

 


Wektu kirim: Apr-04-2022