Kanthi ngimpi nyediakake produk bangga kanggo profesional, Ferryman Li & Snow Sun miwiti bisnis ing 2014. Kita pracaya pembangunan jangka panjang bisa bablas mung dening inovasi, kinerja lan linuwih.

Inovasi -Kita mangertos manawa lelampahan berinovasi nyenengake kaya produk pungkasan, sing ora mung nggawe kita khas, nanging uga nguatake kita supaya yakin kanggo nggawe imajinasi luwih akeh.Perlu akeh kanggo njelajah wates anyar, lan mung semangat perintis sing ndadekake kita bisa urip saka kompetensi sing kuat ing wiwitan sing asor.Lan kita yakin semangat kasebut bakal nuntun GrandPaw supaya luwih maju.
Kinerja - Kita tansah Care babagan kepuasan kerja saka associates ing GrandPaw, lan asring nyedhiyani latihan kanggo wong-wong mau, sing ngiyataken kemampuan kanggo kurban tingkat dhuwur saka layanan kanggo kita pelanggan.Kita kerja kanthi transparan, kabeh wong ngerti kinerja sakabèhé perusahaan lan cara nyumbang.Mangkono tujuan perusahaan minangka arah sing padha karo upaya individu.Minangka kulawarga, GrandPaw mikir kanggo generasi sabanjure.Tumindak kita kudu nggawa masa depan sing makmur lan lestari.

our story

linuwih-Nalika terus-terusan fokus ing alat wheel, kita ngupaya kanggo nambah produk saiki kanggo marem requirement berkembang saka konsumen pungkasan, lan nggawe item anyar sing ngatasi masalah kanggo mekanika ing karya saben dina.Kita ngerti banget pentinge keandalan alat kanggo teknisi.Supaya kanggo mesthekake saben unit wis qualified sadurunge dikirim menyang pelanggan, saben PCB bakal dites (programming, akurasi, tampilan etc.) ing fasilitas Lab sadurunge assembling, lan saben gauge bakal nyelarasake kaping pindho (dhuwur & kurang meksa) sadurunge packaging.Materi sing mlebu bakal diuji lan direkam, mung komponen sing mumpuni sing bisa ditampa lan ditransfer menyang jalur produksi massal.Kanthi proses kontrol iki, tingkat kualifikasi kiriman kita luwih saka 99%.

53757

Nilai lan Visi Kita

Wededikasi kanggo nindakake luwih akeh kanggo nambah urip kita.
We setya nggawe nilai kanggo mbangun keunggulan.
We ngupayakake supaya luwih apik;malah kemajuan suntingan, kita entuk saben dina.
Wengluwihi pangarepan pelanggan;kita kepengin kanggo standar layanan sing luwih dhuwur.
Webungah kanggo diversifikasi keahlian lan nyebarake sektor kita kanthi inovasi sing ora wedi.