Inflator Ban Digital Premium

Bagean # 192080

● Desain slimline lan bobot entheng, menehi kurang galur karya lan luwih gampang kanggo operasi saben dina.

● construction tugas abot karo hard die casting Aluminium alloy awak prolongs span layanan.

● Selang karet hibrida kanthi kabel protèktif nyegah scratching, nglereni lan kinking.

● Desain ergonomis nyedhiyakake genggeman sing luwih nyaman lan ngilangi rasa kesel

● Fitur pemicu kombinasi 2 mekanisme katup tataran: pencet pemicu kanthi kebak kanggo inflate, lan ngeculake gagang kanggo posisi tengah kanggo bleed online saka ban.

● Otomatis urip nalika tekanan udara saka ban dideteksi, lan otomatis mati sawise 30 detik ora aktif.

● Powered by 2 x batre AAA, 4 kaping urip baterei lan instalasi baterei simplified.

● tampilan digital LCD kanthi lampu latar super padhang, amba tampilan sudhut tanpa area wuta.

● Akurasi Dhuwur (kurang saka 1%) lan resolusi 0.1psi kanggo digunakake karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)


Detail Produk

Detail Produk:

Inflator ban digital iki minangka desain anyar.Kualitas premium ngarahake kanggo teknisi profesional, konsumen industri sing diehard.Telung unit ukuran: PSI, KPa lan Bar, kisaran 3 - 174 PSI kanthi akurasi +/-1%.Desain ergonomis lan slimline dibangun saka aluminium die casting awet lan entheng.Konstruksi sing angel malah bisa digulung dening ban kendaraan.Gagang berkontur nyedhiyakake genggeman sing luwih apik lan ngilangi rasa kesel.Profil slim trep kanggo disimpen ing laci kothak alat.Ngaktifake lan mateni otomatis, indikasi baterei sithik.Selang karet kanthi sarung kawat ndawakake umur layanan lan nyuda kinking.Konektor kuningan kanthi adaptor putar 360 derajat.More chucks udhara kasedhiya: klip ing, sirah dual, bal mlaku, kunci-on etc.

Spesifikasi:

Nomer Part 192080
Unit Pembaca Tampilan LCD digital
Tipe Chuck Klip ing
Maks.Inflasi 174psi / 1.200 kPa / 12 Bar
Skala PSI / KPa / Bar
Ukuran Inlet 1/4″ NPT / BSP wadon
Dawane Selang 23″ (600mm)
omah Aluminium Die Casting
Pemicu Baja tahan karat
Akurasi +/-2 psi @ 25 – 75psi
(ngluwihi EC Directives 86/217)
ukuran (mm) 215 x 100 x 40
Bobot 0,9 kg
Operasi Inflate, Deflate, Measure
Maks.Tekanan Maskapai 200 psi / 1300 kPa / 13 Bar / 14 kgf
Katup Deflasi Pemicu Kombinasi
Didukung karo 2 x AAA (kalebu)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita