• Premium Digital Tyre Inflator

    Inflator Ban Digital Premium

    Bagean # 192080

    ● Desain slimline lan bobot entheng, menehi kurang galur karya lan luwih gampang kanggo operasi saben dina.

    ● construction tugas abot karo hard die casting Aluminium alloy awak prolongs span layanan.

    ● Selang karet hibrida kanthi kabel protèktif nyegah scratching, nglereni lan kinking.

    ● Desain ergonomis nyedhiyakake genggeman sing luwih nyaman lan ngilangi rasa kesel

    ● Fitur pemicu kombinasi 2 mekanisme katup tataran: pencet pemicu kanthi kebak kanggo inflate, lan ngeculake gagang kanggo posisi tengah kanggo bleed online saka ban.

    ● Otomatis urip nalika tekanan udara saka ban dideteksi, lan otomatis mati sawise 30 detik ora aktif.

    ● Powered by 2 x batre AAA, 4 kaping urip baterei lan instalasi baterei simplified.

    ● tampilan digital LCD kanthi lampu latar super padhang, amba tampilan sudhut tanpa area wuta.

    ● Akurasi Dhuwur (kurang saka 1%) lan resolusi 0.1psi kanggo digunakake karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)

  • Digital Inflator Gauge

    Digital Inflator Gauge Kab

    Bagean # 192030

    • The digital inflator gauge wis telung fungsi desain: inflate, deflate lan ngukur tekanan
    • Range pengukuran: 3 ~ 175psi lan ditampilake ing KG, PSI utawa pangukuran Bar
    • Digital inflator gauge dilengkapi selang karet awet 20"(500mm) karo pelindung bend anyar
    • 3.5″ Gedhe ukuran pasuryan, LCD, digital maca-metu
    • Ngidini maca akurat tekanan ban sing mbantu fungsi panggunaan karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)
    • Pengukur inflator digital bisa digunakake ing sistem nitrogen
    • Unit dijamin karo lengen klambi karet kanggo comfort ekstra lan kekiatan
    • Tombol daya On/off kanthi otomatis mati kanggo urip baterei tambah
    • Desain baterei AAA pangowahan gampang kanggo nggunakake 4X maneh
    • Fungsi lampu mburi 3X luwih anyar

  • Professional Tire Inflator

    Inflator Ban Profesional

    Bagean # 192127

    ● IngInflator Ban Profesionalwis kalibrasi & akurasi certified ing 1% karo 0.1 psi resolusi tampilan, luwih aman lan trep saka versi analog!Ndhukung papat jinis pangukuran.Kisaran: 0 ~ 175 PSI, 0 ~ 12 Bar, 0 ~ 1200 KPa, 0 ~ 12 Kgf / cm².

    ● Chuck udara ngunci cepet nyedhiyakake segel banget ing tutup ban ing njaba ban mobil lan mbebasake tangan sampeyan kanggo ngoperasikake inflator ban.

    ● Fungsi 3-in-1: mriksa tekanan ban, ngobong ban nganggo hawa lan kempis ban.1/4 "NPT fast connect male fitting tetep karo gauge ban bisa nyambung karo kompresor udara kanggo kabeh inflasi ban kendaraan.(Pesthekake kompresor udara sampeyan bisa digunakake karo 1/4 "NPT fast connect fitting).

    ● Tampilan LCD backlit nggampangake maca.Heavy clip-on air chuck nggampangake kanggo ngunci menyang klep stem.IngInflator Ban Profesionalgegandhengan karo sawetara ukuran sudhut ngidini kanggo Applied kanggo macem-macem saka sudhut ukuran lan jinis ban: saka kendaraan construction, truk gedhe, SUV lan mobil kanggo motor lan pit.

    ● KitaInflator Ban Profesionaldibangun karo awak gabungan dikiataken kanggo mesthekake kinerja long-term lan chuck online Kuningan nyata kanggo resistance karat.

    ● Minimal Order Quantity: 1.000pcs

  • Handheld Automatic Tire Inflator

    Inflator Ban Otomatis Handheld

    Bagean # 192012

    • Ing"inflator ban otomatis kabpunika saestu hotspot otomatis inflator / deflator.
    • Didhukung dening baterei Lithium-Ion sing bisa diisi ulang, tahan nganti 15 jam nyengsemaken (nggunakake terus-terusan), kira-kira 500 siklus inflasi
    • Nyambung menyang maskapai, nyetel meksa dibutuhake banjur supaya iki"inflator ban otomatis kabapa liyane (kanggo deflating nyambungake selang ora perlu).
    • Manggon ing kasus ABS angel, wis 1,5 m selang lan inflates nganti 174 psi ing nggumunke 2500 L / min @ 174 psi
    • Ing"inflator ban otomatis kabuga duwe rong tombol sing bisa diprogram kanggo nyetel tekanan umum kanthi cepet lan gampang.
    • Otomatis mati sawise 90 detik
    • Becik kanggo mobil, truk, traktor, kendaraan militer lan ban pesawat
    • Gedhe gampang kanggo maca tampilan LCD karo warning swara
    • kasus ABS angel
    • Dikalibrasi lan diuji kanthi individu, ketemu standar EEC / 86/217
    • OPS (Over Pressure Setting) fungsi sing ngidini ban kanggo inflated kanggo meksa tartamtu banjur deflate otomatis menyang meksa operasi normal, digunakake kanggo ban lelenggahan ing pelek.

  • Universal Safety Air Coupler, 7 In 1

    Universal Safety Air Coupler, 7 ing 1

    Bagean # 181107

    ● Fitur coupler udara safety universal kanggo ngeculake udara sing dikompress sadurunge decoupling.

    ● Ngidini sawetara puting seri kanggo kawin karo siji coupler.

    ● Lengan safety kanggo nyegah pedhot lan ciloko sing ora disengaja.

    ● 7 ing 1 fitur universal ngilangake ora nyaman saka interchanges cocog dening ngadopsi pitu paling umum 1/4 "ukuran awak plug online.

    ● Desain knalpot safety bleeds mati meksa baris mudhun sadurunge medhot konektor, nyegah selang whipping.

    ● Kompatibel karo 7 jinis utama puting susu: Industri (Milton), Otomotif (Tru-Flate), ARO, Lincoln, aliran dhuwur (jinis Jerman), jinis UK (Cejn 295, Rectus 19) lan jinis Italia.

    ● The coupler universal dibangun saka baja lan aluminium alloy.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa.Aluminium alloy menehi resistance karat dhuwur.

    ● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan nyelehake garis udara.

    ● 1/4 ukuran aliran dhasar

    ● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

    ● Maks.tekanan udara: 120 PSI

    ● Maks.suhu kerja: -20°~ +100°C / -4°~ +212°F

    ● Seal Material: Nitrile

    ● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item

  • Professional Tire Inflator with Gauge

    Inflator Ban Profesional kanthi Gauge

    Bagean # 192031

    • Inflator ban profesional kanthi fitur gauge fungsi 3-in-1: ngembang, kempis lan ngukur tekanan ban
    • 80mm(3-1/8") pengukur tekanan (0-12 Bar/174psi)
    • 500mm (20") selang karet awet
    • Inflator ban profesional kanthi pengukur sing dibangun nganggo unit die-casting aluminium sing ditutupi karo lengen karet kanggo kenyamanan lan daya tahan ekstra
    • Inflator ban profesional kanthi ukuran sing dilengkapi panel dial tampilan sing gedhe lan gampang diwaca.
    • Tambah safety lan suda kedadean-related ban
    • Akurasi: 0-58psi +/- 2psi, ngluwihi EEC/86/217

  • Pistol Grip Tire Inflator with Gauge

    Pistol Grip Ban Inflator karo Gauge

    Bagean # 192034

    • Inflator ban grip pistol karo gauge fitur pemicu baja karo tutup PVC kanggo slip-resistance
    • 86mm(3-3/8") pengukur tekanan (0-7 Bar/100psi) kanthi boot karet tahan kejut sing nglindhungi gauge saka korosi, kejut lan impact
    • Pistol grip ban inflator karo gauge dibangun karo dikiataken molded omah Nilon
    • Pistol grip ban inflator karo gauge dilengkapi swivel gauges kanggo sembarang maca malaekat, lan bisa warata kanggo panyimpenan
    • Tambah safety lan suda kedadean-related ban

  • Portable Air Compressor

    Kompresor Udara Portable

    Bagean # 531007

    ● Tekanan maksimum yaiku 150 psi.Inflator ban kompresor udara portabel bisa ngetokake ban mobil ukuran medium normal saka 0 nganti 35 psi sajrone 5 menit.

    ● Inflator bakal mati kanthi otomatis nalika tekanan ban tekan nilai prasetel, ora perlu kuwatir babagan inflating utawa over inflating.

    ● Inflator ban kompresor dilengkapi lampu senter LED sing padhang, sing bisa digunakake ing pepeteng.

    ● Tampilan digital menehi maca gampang, Four timbangan kasedhiya: PSI, BAR, KPA, KG/CM.

    ● Kompresor udara portabel dilengkapi 3 nozzles ekstra sing bisa kompatibel karo kabeh ban mobil, mancal, motor, ATV, SUV, bal, kasur online, blumbang lan inflatables liyane.

    ● Kabel listrik 3 meter / 10 kaki kanthi plug rokok lan sekring cadangan.

    ● Selang udara bisa disimpen ing kompartemen ing sangisore pompa ban, ora perlu kuwatir babagan kabel sing ora apik.

    ● Ukuran kompak gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.Omah sing awet lan komposit nyedhiyakake umur dawa.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs

  • Quality Tire Inflator

    Inflator Ban Berkualitas

    Bagean # 531006

    ● Iki kualitas ban inflator / min kompresor udara fitur nyediakake meksa maksimum 150psi utawa 10 Bar lan aliran udara saka 35L / Min.Thanks kanggo motor sing kuwat, butuh sawetara menit kanggo ngobong ban kempes nganti 35psi.

    ● Inflator ban kualitas 12V bakal mati kanthi otomatis nalika tekanan ban tekan nilai prasetel.Uga dilengkapi pelindung overheat.

    ● Baterei lithium dibangun ing kuat kanggo inflate 4 ban sawise kebak daya.

    ● Layar LCD digital nampilake tekanan ban ing PSI, Bar, KPA, lan kg.cm, lan lampu latar ndadekake bisa diwaca sanajan ing lingkungan sing peteng.

    ● Plug rokok DC 12V kompatibel karo kabeh kendaraan lan nyukupi panjaluk sampeyan kanggo panggunaan saben dina lan mobil.

    ● Selang udara bisa disimpen ing kompartemen ing sangisore pompa ban, ora perlu kuwatir babagan kabel sing ora apik.

    ● Lampu senter LED super padhang digabungake rong fungsi: LED putih kanggo katerangan biasa, lan LED abang kanggo darurat.

    ● Inflator ban kualitas iki sampurna kanggo mobil, SUV, pit, truk cahya, ban motor.Telu nozzles tambahan sing cocog kanggo bal olahraga, blumbang kembung, kasur udhara, dolanan blumbang lan inflatables liyane.

    ● Ukuran kompak gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.Omah sing awet lan komposit nyedhiyakake umur dawa.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs

  • Dual Foot Inflator Gauge

    Dual Kaki Inflator Gauge

    Bagean # 192116

    • The dual foot inflator gauge fitur handheld lever throttle sing nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo ngembangake utawa ngempis ban.
    • fitting klep Kuningan lan polish Chrome dilapisi baja Rampung teyeng lan karat resistance kanggo keno umur dawa.
    • Dual kaki inflator gauge dibangun karo tugas abot awak aluminium cast kanggo dhowo umure lan kekiatan
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • Loro cartridges katup lan gauge saka dual kaki inflator gauge bisa diganti.

  • Commercial Tire Inflator With Gauge

    Inflator Ban Komersial Kanthi Gauge

    Bagean # 192048

    • Kanthi dilengkapi karo wesi Seng die casting awak w / nggronjal matte ireng bubuk ditutupi Rampung
    • Kasus protèktif liwat dial gauge kanggo pangayoman impact, tahan garage ngarep angel utawa nggunakake toko komersial.
    • Push-to-Inflate pemicu jempol pangisi udhara, lan katup bleeder udhara sing dibangun kanggo ngedhunake ban kanthi cepet.
    • Ukur tliti dhuwur dilengkapi omah logam, dikalibrasi 10 - 220 PSI.
    • 1/4 "inlet NPT, Utas BSP uga kasedhiya
    • Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
    • 5 kaki selang karet fleksibel karo swivel air chuck konektor

  • Digital Air Pressure Gauge Inflator

    Pengukur Tekanan Udara Digital Inflator

    Bagean # 192049

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital yaiku pengukur inflator digital 3-230PSI kanthi akurasi ± 1PSI utawa 1% saka skala lengkap.Ndhukung 4 unit (PSI / KPA / Bar / Kg.cm2) sing bisa diowahi kanthi mencet tombol unit.

    ● Dilengkapi kanthi awak die casting paduan seng kanthi lapisan bubuk ireng matte sing kasar

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital nduweni ukuran protèktif kanggo pangayoman impact, tahan garasi omah sing angel utawa panggunaan toko komersial.

    ● Push-to-Inflate pemicu jempol pangisi udhara, lan katup bleeder udhara sing dibangun kanggo ngedhunake ban kanthi cepet.

    ● Inflator pengukur tekanan udara digital bisa nampilake nilai tes sajrone 2-3 detik, sing trep kanggo maca, ora ana maneh ngira-ngira nganggo alat ukur analog.Nduwe fungsi lampu latar lan bisa maca kanthi jelas sanajan ing peteng.Bakal mateni kanthi otomatis yen ora ana operasi sajrone 15 detik kanggo ngirit daya baterei.

    ● Inlet online karo 1/4 "NPT / BSP thread wadon ndadekake kompatibel karo paling kompresor online.

    ● Klip kuningan ing chuck ban bisa disambungake karo katup Schrader.Bahan kuningan nyedhiyakake luwih tahan karat.

    ● 20inch / 40cm kaki selang karet fleksibel karo swivel air chuck konektor.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs