Digital Inflator Gauge Kab

Bagean # 192030

• The digital inflator gauge wis telung fungsi desain: inflate, deflate lan ngukur tekanan
• Range pengukuran: 3 ~ 175psi lan ditampilake ing KG, PSI utawa pangukuran Bar
• Digital inflator gauge dilengkapi selang karet awet 20"(500mm) karo pelindung bend anyar
• 3.5″ Gedhe ukuran pasuryan, LCD, digital maca-metu
• Ngidini maca akurat tekanan ban sing mbantu fungsi panggunaan karo TPMS (Sistem Pemantauan Tekanan Ban)
• Pengukur inflator digital bisa digunakake ing sistem nitrogen
• Unit dijamin karo lengen klambi karet kanggo comfort ekstra lan kekiatan
• Tombol daya On/off kanthi otomatis mati kanggo urip baterei tambah
• Desain baterei AAA pangowahan gampang kanggo nggunakake 4X maneh
• Fungsi lampu mburi 3X luwih anyar


Detail Produk

Nomer Part 192030
Unit Pembaca Tampilan LCD digital
Tipe Chuck Klip ing
Maks.Inflasi 174psi / 1.200 kPa / 12 Bar / 12 kgf
Skala psi / kPa / Bar / kgf
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 20" (500mm)
omah Aluminium die casting karo tutup karet
Pemicu baja tahan karat
Akurasi +/- 2 psi @ 25 - 75 psi
(ngluwihi EC Directives 86/217)
ukuran (mm) 300 x 150 x 110
Bobot 1,0 kg
Operasi inflate, deflate, ngukur
Maks.Tekanan Maskapai 200 psi / 1300 kPa / 13 Bar / 14 kgf
Katup Deflasi Combi pemicu
Didukung karo 2 x AAA (kalebu)

Rincian Liyane Inflator Pengukur Ban Digital Kita

Die cast Aluminium alloy awak karo omah karet, menehi anti-bumping lan nuthuk.

¼" NPT utawa BSP inlet karo adaptor kuningan, umur layanan luwih suwe tanpa karat.

Selang hibrida awet, digawe ing Eropa.

Chuck udara tugas abot, sirah dual kasedhiya.

Layar LCD gedhe kanthi backlit, kanthi otomatis urip lan mateni.

video

Napa Inflator Pengukur Ban Digital?

Inflator pengukur ban digital paling akurat lan gampang diwaca.Umume bakal nampilake tekanan udara ing psi, kPa (kilopascal) utawa bar (barometrik utawa 100 kPa).Sawise inflator pengukur ban digital dipencet ing batang katup, pengukur bisa maca tekanan sajrone rong utawa telung detik.Pengukur digital gumantung ing baterei, dadi sampeyan kudu ngati-ati tingkat daya.

Pentinge Tekanan Ban sing Tepat

Kira-kira 11.000 mobil kacilakan saben taun disebabake kegagalan ban, miturut prakiraan dening National Highway Traffic Safety Administration.Ban underinflated ditemtokake minangka panyebab utama kegagalan, dene ban sing dikembangake kanthi bener bisa ngasilake ekonomi bahan bakar 3,3% - lan mung nylametake nyawa sampeyan.

Umume kendaraan anyar duwe sistem pemantauan tekanan ban (TPMS) sing menehi peringatan yen ban mudhun ing tekanan udara sing disaranake.Yen mobil sampeyan luwih lawas, sampeyan kudu nggunakake pengukur tekanan ban kanggo mriksa manawa sampeyan duwe tekanan ban sing bener.Sampeyan bakal dilayani kanthi apik kanggo mriksa kanthi rutin amarga ban sampeyan mung bagean mobil sing bener-bener ndemek lemah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita