Inflator Ban Profesional kanthi Gauge

Bagean # 192031

• Inflator ban profesional kanthi fitur gauge fungsi 3-in-1: ngembang, kempis lan ngukur tekanan ban
• 80mm(3-1/8") pengukur tekanan (0-12 Bar/174psi)
• 500mm (20") selang karet awet
• Inflator ban profesional kanthi pengukur sing dibangun nganggo unit die-casting aluminium sing ditutupi karo lengen karet kanggo kenyamanan lan daya tahan ekstra
• Inflator ban profesional kanthi ukuran sing dilengkapi panel dial tampilan sing gedhe lan gampang diwaca.
• Tambah safety lan suda kedadean-related ban
• Akurasi: 0-58psi +/- 2psi, ngluwihi EEC/86/217


Detail Produk

Nomer Part 192031
Unit Pembaca Pengukur Analog
Tipe Chuck Klip ing utawa sirah dual chuck
Maks.Inflasi 174psi / 1.200 kPa / 12 Bar / 12 kgf
Skala psi / kPa / Bar / kgf
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 20" (500mm)
omah Aluminium die casting karo tutup karet
Pemicu baja tahan karat
Akurasi +/- 2 psi @ 25 - 75 psi
(ngluwihi EC Directives 86/217)
ukuran (mm) 300 x 150 x 110
Bobot 1,0 kg
Operasi inflate, deflate, ngukur
Maks.Tekanan Maskapai 200 psi / 1300 kPa / 13 Bar / 14 kgf
Katup Deflasi Combi pemicu
Didukung karo Ora perlu daya

Rincian liyane

Die cast Aluminium alloy awak karo omah karet, menehi anti-bumping lan nuthuk.

¼" NPT utawa BSP inlet karo adaptor kuningan, umur layanan luwih suwe tanpa karat.

Selang hibrida awet, digawe ing Eropa.

Chuck udara tugas abot, sirah dual kasedhiya.

Sambungan selang putar.

Napa Sampeyan Perlu Pengukur Tekanan Ban?
Kira-kira 11.000 mobil kacilakan saben taun disebabake kegagalan ban, miturut prakiraan dening National Highway Traffic Safety Administration.Ban underinflated ditemtokake minangka panyebab utama kegagalan, dene ban sing dikembangake kanthi bener bisa ngasilake ekonomi bahan bakar 3,3% - lan mung nylametake nyawa sampeyan.

Umume kendaraan anyar duwe sistem pemantauan tekanan ban (TPMS) sing menehi peringatan yen ban mudhun ing tekanan udara sing disaranake.Yen mobil sampeyan luwih lawas, sampeyan kudu nggunakake pengukur tekanan ban kanggo mriksa manawa sampeyan duwe tekanan ban sing bener.Sampeyan bakal dilayani kanthi apik kanggo mriksa kanthi rutin amarga ban sampeyan mung bagean mobil sing bener-bener ndemek lemah.

Pentinge Tekanan Ban sing Tepat
Njaga ban mobil kanthi bener nganti tekanan sing disaranake produsen mobil minangka unsur penting kanggo pangopènan ban.Ban sing ngemot jumlah tekanan udara sing ditemtokake luwih tahan lama lan nyumbang kanggo safety kendaraan.

Bebaya lan impact biaya

Tekanan ban sing sithik mengaruhi jarak rem lan nyedhiyakake setir lan penanganan sing kurang responsif.Iki bisa mbebayani banget nalika mandheg darurat utawa maneuver evasive dadakan dibutuhake kanggo nyegah tabrakan.

Kajaba iku, tekanan rendah ngidini sidewalls ban bisa lentur banget, sing ngasilake panas.Nalika panas moderat mung nyepetake nyandhang ban;panas dhuwur bisa mimpin kanggo mundhut saka perangan ngidhak utawa malah blowouts.

Ban underinflated uga duwe resistance rolling luwih, kang nyuda ekonomi bahan bakar.Lan, padha nyandhang luwih cepet ing pinggir njaba ngidhak, kang tegese panggantos bakal perlu luwih cepet saka ban mlaku inflated.

Ban overinflated kurang masalah.Ban modern bisa gampang nahan tekanan sing ngluwihi sing disaranake kanggo nyopir normal.Nanging, ban overinflated terus-terusan nyedhiyani kulo kurang cecek lan nandhang sangsara luwih cepet nyandhang ing tengah ngidhak, kang maneh tegese panggantos bakal perlu luwih cepet saka ban mlaku inflated.

Nemtokake tekanan ban sing tepat

Delengen manual pemilik kendaraan utawa decal spesifikasi ban ing kusen lawang sisih driver.Kanggo mobil model lawas (sadurunge taun 2003), informasi inflasi ban bisa uga ana ing njero lawang kothak sarung tangan, tutup pengisi bahan bakar, utawa tutup bagasi.Aja nggunakake meksa nyetak menyang sidewall ban.Iki nuduhake tekanan sing dibutuhake kanggo nyukupi kapasitas beban ban sing dirating lengkap, dudu tekanan sing ditemtokake kanggo kendaraan tartamtu.

Produsen kendaraan nyedhiyakake spesifikasi tekanan ban dhasar sing bisa beda-beda saka ngarep nganti mburi, lan uga nalika kendaraan diisi utawa digunakake kanggo nyopir ing dalan gedhe.Tekanan sing luwih dhuwur nambah kapasitas beban lan nyuda akumulasi panas.

Sawetara mobil pickup lan sarana olahraga duwe ban truk ringan sing ditandhani minangka "LT" ing sisih pinggir.Tekanan inflasi sing disaranake kanggo ban truk ringan bisa beda-beda gumantung saka muatan lan panggunaan kendaraan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita