• Tire Bead Seating Tool

    Alat Lenggahan Manik Ban

    Bagean # 192132

    ● BanAlat Lenggahan Manikblasting online metu saka tank langsung nempatno ban ing pelek.Piranti kasebut cocog kanggo mesin pertanian, truk, mobil lan motor.

    ● Iku peralatan penting kanggo sembarang bengkel ban.Katup safety dibangun ing sing ngatur tekanan tank lan gauge dibangun sing nuduhake tekanan ban saiki.

    ● A nangani sing nggampangake kanggo nangkep inflator ing pinggiran lan mbisakake nyaman nangani piranti.

    ● Ing 2 galonAlat Lenggahan Manikkasusun saka kuwat, kabeh-baja, wêdakakêna tank sing ngalangi lan cukup awet kanggo tetep migunani liwat long term.Lapisan bubuk sing apik banget ndadekake karat lan tahan karat.

    ● Sawise sampeyan wis bener nglebokake tabung tekanan dhuwur menyang longkangan antarane ban lan rim lan cepet nguripake tutup kanggo ON, sampeyan bakal nglampahi wektu cendhak inflating ban banjur nguripake tutup kanggo OFF.

    ● Kendaraan sing beda-beda mbutuhake tekanan operasi sing beda.Gauge bisa mbantu maca kanthi akurat lan nyetel tekanan kanggo macem-macem kendaraan.Tekanan inflator kita antara 87-116 PSI.

    ● A lip dirancang khusus ngemu tong minyak thread ing amba sampurna kanggo sumber online sak lelenggahan manik, nalika tutup release cepet distributes online kanggo ngirim lengkap diunekake online menyang ban.

    ● Inflator udara tekanan dhuwur cocok kanggo kendaraan, mobil, truk, traktor pekarangan, traktor, traktor gedhe, RV, ATV lan liya-liyane.Sampeyan uga trep kanggo njupuk karo gagang.

  • 5 Gallon Air Tire Bead Seater

    5 Galon Air Ban Manik Seater

    Bagean # 192131

    ● Ing5 galon ban angin manik seatercocok kanggo mobil, mobil, truk, traktor pekarangan, traktor, traktor gedhe, RV, Kendaraan Kabeh Terrain, lsp. Nangani uga trep kanggo sampeyan njupuk

    ● Seater manik jeblugan online teken antarane rodha lan manik ban;cocok kanggo metode blasting vertikal lan horisontal;nalika ban jeblugan, pinggiran tong minyak dumunung ing pojok rodha kanggo njupuk amba 40 derajat sampurna

    ● Isi tangki udara nganggo kompresor bengkel standar;seater manik ban kita bisa èfèktif ndandani ban saka cilik 4 "ban kanggo gedhe 24-1 / 2" ban truk.

    ● Sambungake chuck udara sirah dual menyang katup bal kanggo nguripake blaster manik ban pneumatik iki menyang inflator ban portabel;tekanan online maksimum tank online punika 150 PSI, kang bisa digunakake kanggo nyetel dhuwur meksa lelenggahan saka manik ban.

    ● Ora perlu nggunakake sabun, tali ratchet lan cairan kanggo ndandani ban;seater ngalahake ban iki sampurna kanggo nggunakake DIY ing mobil utawa RV;gagang tank sing gampang digawa sampurna kanggo karya profesional ing sekitar bengkel sing sibuk.