Inflator Ban Komersial Kanthi Gauge

Bagean # 192048

• Kanthi dilengkapi karo wesi Seng die casting awak w / nggronjal matte ireng bubuk ditutupi Rampung
• Kasus protèktif liwat dial gauge kanggo pangayoman impact, tahan garage ngarep angel utawa nggunakake toko komersial.
• Push-to-Inflate pemicu jempol pangisi udhara, lan katup bleeder udhara sing dibangun kanggo ngedhunake ban kanthi cepet.
• Ukur tliti dhuwur dilengkapi omah logam, dikalibrasi 10 - 220 PSI.
• 1/4 "inlet NPT, Utas BSP uga kasedhiya
• Dual sirah Chuck ndadekake tutup ban luwih gampang diakses.
• 5 kaki selang karet fleksibel karo swivel air chuck konektor


Detail Produk

Nomer Part 192048
Unit Pembaca Dial Gauge
Tipe Chuck Dual Kepala Air Chuck
Maks.Inflasi 220 PSI / 15 Bar / 1.500 kpa
Skala PSI, Bar, kpa
Ukuran Inlet 1/4" NPT / BSP wadon
Dawane Selang 5 kaki (1.5M)
omah Seng Alloy Die Casting
Pemicu Baja Berlapis
Akurasi +/- 2%
Operasi Inflate, Ukur
Maks.Tekanan Maskapai 230 PSI
Katup Deflasi Katup individu

Rincian liyane

Mekanisme lan fitting katup kuningan sing padhet bakal nyedhiyakake layanan sing bisa dipercaya

Pemicu lever desain ergonomis kanggo genggeman sing ramah.

1/4 "inlet NPT, benang BSP uga kasedhiya

Clip-on air chuck karo konektor putar kanggo ngindhari kinking lan twisting

Napa Sampeyan Perlu Pengukur Tekanan Ban

Ban sing dikembangake kanthi bener pancen penting kanggo entuk ekonomi bahan bakar sing optimal lan perjalanan sing lancar.Ora cukup hawa ing ban tegese luwih akeh energi sing dibutuhake kanggo nyurung roda kasebut, nyebabake ekonomi bahan bakar sing ora apik.Nanging, inflate wong kakehan lan kualitas kulo cidra.Wigati uga yen ban sing ora dikembangake kanthi bener bisa nyebabake jeblugan, lan ora ana sing duwe wektu.

NHTSA nyaranake mriksa tekanan ban saben wulan, sanajan mobil sampeyan duwe sistem pemantauan tekanan ban.Akeh sistem ora bakal nuduhake mundhut meksa nganti ngenali mundhut abot saka meksa lan tiba saka sawetara meksa ditrima.Ngandika yen ban bisa ilang nganti siji psi saben sasi, dadi penting kanggo ngawasi kanthi rutin kanggo tekanan ban sing tepat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita