• Portable Air Compressor

    Kompresor Udara Portable

    Bagean # 531007

    ● Tekanan maksimum yaiku 150 psi.Inflator ban kompresor udara portabel bisa ngetokake ban mobil ukuran medium normal saka 0 nganti 35 psi sajrone 5 menit.

    ● Inflator bakal mati kanthi otomatis nalika tekanan ban tekan nilai prasetel, ora perlu kuwatir babagan inflating utawa over inflating.

    ● Inflator ban kompresor dilengkapi lampu senter LED sing padhang, sing bisa digunakake ing pepeteng.

    ● Tampilan digital menehi maca gampang, Four timbangan kasedhiya: PSI, BAR, KPA, KG/CM.

    ● Kompresor udara portabel dilengkapi 3 nozzles ekstra sing bisa kompatibel karo kabeh ban mobil, mancal, motor, ATV, SUV, bal, kasur online, blumbang lan inflatables liyane.

    ● Kabel listrik 3 meter / 10 kaki kanthi plug rokok lan sekring cadangan.

    ● Selang udara bisa disimpen ing kompartemen ing sangisore pompa ban, ora perlu kuwatir babagan kabel sing ora apik.

    ● Ukuran kompak gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.Omah sing awet lan komposit nyedhiyakake umur dawa.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs

  • Quality Tire Inflator

    Inflator Ban Berkualitas

    Bagean # 531006

    ● Iki kualitas ban inflator / min kompresor udara fitur nyediakake meksa maksimum 150psi utawa 10 Bar lan aliran udara saka 35L / Min.Thanks kanggo motor sing kuwat, butuh sawetara menit kanggo ngobong ban kempes nganti 35psi.

    ● Inflator ban kualitas 12V bakal mati kanthi otomatis nalika tekanan ban tekan nilai prasetel.Uga dilengkapi pelindung overheat.

    ● Baterei lithium dibangun ing kuat kanggo inflate 4 ban sawise kebak daya.

    ● Layar LCD digital nampilake tekanan ban ing PSI, Bar, KPA, lan kg.cm, lan lampu latar ndadekake bisa diwaca sanajan ing lingkungan sing peteng.

    ● Plug rokok DC 12V kompatibel karo kabeh kendaraan lan nyukupi panjaluk sampeyan kanggo panggunaan saben dina lan mobil.

    ● Selang udara bisa disimpen ing kompartemen ing sangisore pompa ban, ora perlu kuwatir babagan kabel sing ora apik.

    ● Lampu senter LED super padhang digabungake rong fungsi: LED putih kanggo katerangan biasa, lan LED abang kanggo darurat.

    ● Inflator ban kualitas iki sampurna kanggo mobil, SUV, pit, truk cahya, ban motor.Telu nozzles tambahan sing cocog kanggo bal olahraga, blumbang kembung, kasur udhara, dolanan blumbang lan inflatables liyane.

    ● Ukuran kompak gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.Omah sing awet lan komposit nyedhiyakake umur dawa.

    ● Jumlah pesenan minimal: 1.000pcs