Universal Safety Air Coupler, 7 ing 1

Bagean # 181107

● Fitur coupler udara safety universal kanggo ngeculake udara sing dikompress sadurunge decoupling.

● Ngidini sawetara puting seri kanggo kawin karo siji coupler.

● Lengan safety kanggo nyegah pedhot lan ciloko sing ora disengaja.

● 7 ing 1 fitur universal ngilangake ora nyaman saka interchanges cocog dening ngadopsi pitu paling umum 1/4 "ukuran awak plug online.

● Desain knalpot safety bleeds mati meksa baris mudhun sadurunge medhot konektor, nyegah selang whipping.

● Kompatibel karo 7 jinis utama puting susu: Industri (Milton), Otomotif (Tru-Flate), ARO, Lincoln, aliran dhuwur (jinis Jerman), jinis UK (Cejn 295, Rectus 19) lan jinis Italia.

● The coupler universal dibangun saka baja lan aluminium alloy.Baja iku hard lan tahan karo resistance karusakan luwih saka logam alus lan sawetara saka sudhut suhu apa.Aluminium alloy menehi resistance karat dhuwur.

● Ditrapake kanggo kompresor udara, alat pneumatik lan nyelehake garis udara.

● 1/4 ukuran aliran dhasar

● Jinis sambungan: Utas lanang NPT, Utas wadon NPT, batang selang.

● Maks.tekanan udara: 120 PSI

● Maks.suhu kerja: -20°~ +100°C / -4°~ +212°F

● Seal Material: Nitrile

● Minimal Order Quantity: 2.000pcs / item


Detail Produk

Detail Produk:

Ingfitting udara universalmbantu sampeyan ngalih kanthi cepet ing antarane alat lan aksesoris udara sing beda.Sampeyan kudu duwe fitting udara kanggo alat pneumatik, kompresor udara, bedhil jotosan udara lan selang udara dll, lan akeh digunakake ing sistem kayata kompresor udara, operasi manufaktur otomatis, kontrol pesawat udara lan bengkel otomotif.7-in-1 universal safety coupler udhara adapts kanggo 7 gaya colokan coupler udara: Industrial (Milton), Automotive (Tru-Flate), ARO, Lincoln, aliran dhuwur (jinis Jerman), jinis UK lan jinis Italia.Fitur knalpot safety ngidini pedhot aman, mbusak whipping selang.Iku tetep coupling nalika compressed online bleed mati.

 

Spesifikasi:

Nomer Part 181107 mlebu 1/4″ NPT benang lanang utawa wadon
Tekanan Maksimum 120 PSI / 10 Bar Bahan Paduan aluminium + baja
Laju alur 50 kaki kubik saben menit (SCFM) ing 90 PSI Suhu - 20°~ + 100°C / – 4°~ + 212°F
Kompatibel Industri (Milton), Otomotif (Tru-Flate), ARO, Lincoln, aliran dhuwur (jinis Jerman), jinis UK lan jinis Italia Sorotan Ora selang whipping, Ora sengaja medhot

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita